Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Me rääkisime seda sellest kui sa vesijahutusega ploki ostaksid :lol:
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Ta mõtles kui aeroxi mootori alla paned siis teed selel õhkjahutuseks ja ei pea manti ostma :lol:
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC ja selle asja mõtte siis üldse?:;D et ketas pidur on? nahhui trummelgia saab vägagi hästi nagu sa ka Kain tead
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC ee mul ongi ju õhkjahutus[/quote] Ta mõtles kui aeroxi mootori alla paned siis teed selel õhkjahutuseks ja ei pea manti ostma :lol:[/quote] ja selle asja mõtte siis üldse?:;D et ketas pidur on? nahhui trummelgia saab vägagi hästi nagu sa ka Kain tead[/quote] Mina polegi midagi öelnud, lihtsalt tegin asja selgemaks, ja mina ei näe sellel küll mõttet et roxi blokki panna, täiesti mõttetu, Endalgi trummel ja minu arust küll perfect.
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC keri lehekülg tagasi, seal märkis nihhuijaa tsitaadi ära nii, nagu oleksin mina selle kirjutanud. Aga vahet pole tõesti
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC midade halate selle yle nüüd terve lehekylje , ma pakkusin aind m6tte välja ja muideks ei oleks mingit ülekannet uut vaja , tal oleks vaid tühja blokki vaja , isegi süüte poolset bloki poolt poleks tal uut vaja . VÕITE ÄRA KUSTUTADA SELLE POSTITUSE
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Vähe hakkab silma sellist marki rollerit, piltidejaoks võiksid masina paremini ära sättida ja kvaliteeti võiksid parandada.Ja see malossi kleepsuga öhuvärskendipurk, mis selle ülesanne peaks olema, töötab naqu boostpottle? Muidu edu!
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC pildid teen telefoniga, , aga eks kunagi teen digikaga. no see purk peaks jh, proovida võib ju
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC sa mõtled kolmiku paigaldada sprey purgi väljalaske auku, et välja jääb kaks otsa, ühest voolab bena peale ja teisest jookseb bensiin karbussi? iseenest, kui paagist tulev bensiini vool on kiirem, kui karpa pealevool siis asi võib isegi toimida.
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC saab ka targemaks, mai jaga sellest asjast mitte muffigi, võiksid omanäolise seletuse asjale anda saaks kah asjast rohkem taipu, niimõnigi tahaks seda kuulda siin! 8)
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC What is a boost bottle? The boost bottle is a small sealed chamber connected to the manifold of a 2 stroke engine by a small tube. It works with a 2 stroke by when it sucks in gas, then the piston goes up the gas wants to keep going forward but hits the piston. It would then usually go back into your carb making your fuel mixture double rich in the time fractions of a second. With a boost bottle this flow back of gas goes up into the bottle and compresses itself to do inertia, it will then shoot back down into your cylinder. This makes gas go into your cylinder quicker, allowing for a better explostion and quicker stroke.
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC üks huvitav leht veel http://wikiscootia.wikidot.com/boost-bottle
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC muidugi, et on teine süsteem ju see, mida on kirjeldatud antud lehel annab ikka juurde khm ja mootor töötab palju stabiilsemalt ja võtab vähem kütet ka natuke, sest see kütus, mis ei jõua karterisse ja mis muidu surutaks tagasi karpasse, see bena läheb boostbottelisse ja kui on uus sisselasketakt, siis võetakse sealt kütus peale. Aga sinul on ju klapid khm, mis kompenseerivad selle ära, niiet boostbottelit pole vajagi. Loe natuke seda teksti sealt lingilt ja saad rohkem nutti see pilt, mis siin on eeelmise lehekülje lõpus, see on ikka bullshit, milleks on vaja sellist junni sinna vahele, kas siis jääb puudu sellest, palju paagist peale voolab vms. sul on enamus ajast nkn pelevool kinni tänu ujukinõelale ja elus sees ma ei use, et su masin võtab niipalju bena, et jääks puudu tavalisest pealevoolust. aga edu masinaga sulle