Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC tavaline kivivill kasvõi ei kesta küll niikaua kui õige silenceri vill aga ajab asja ära masuajal mul on veits üle vist isegi Lendan villasega laivi?
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Ai pasa, need ikka jõhkrad piirajad seal sees, peaaegu nagu aprilia summuti juba. :lol:
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC nüüd karmid h22led ikka, aga väike mõtte on streetrace pealevisata kevadeks
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Aga võimalikult kiiresti striitreiss peale, mul on talvel tagal timmimiseks hoone olemas ju. Pole siin mingit hooaja lõppu.
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC jännasime pm 3h selle summutiga :lol: ikka haigejubedus oli sees, aga ma ütlesin juba ju minujuures et mul kivivilla küll, et paneme
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC wtf nmujs pilt::.f..f, afga panin silenceri villat2is n222l ikka sama
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC vaata äkki mu keevitus lekib vms! ja kontrolli kas summut sai korralikult kinni ka
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC sai tagupidur siis korda tehtud j2i peale muidu, kui vajutasd, aga nyyd natukenegi vajutad on plokkis ja kohe utleb maha.
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Sai roheline survekas sisse ja mingi osa stockist ka. Tagal pidavat jõudu rohkem olema ja kiirenudus vähe isasem, aga tipp 60+
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC nüüd tagaratta probla lahendatud enam ei kukku lampi alla, saaks vaid korraliku kraadi ka k2tte :S.
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC pikemat aega juba , taavi võib protokolli siia panna tõestuseksD 8) :lol: