Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC sinna lõikab augud , aga ega ta sinna leed ei pane , ma usun :roll:
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC krt alguses yldse mulle see masin ei meeldinud aga nüüd juba sitaks meeldib, kui valmis siis veel kindlasti kordades ehtsam! 8)
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC no ma räägin taavi ikkagist HMT (Home Made Tuning) tiimis sees, siin kõik omad joped aitavad ja värki
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Ma ei räägi ledidest, aga need augud seal tunduvad küll suht lambised, nagu engine tuunitud neosel olid. ' Aga Taavi, tee kaugemalt pilti, saab vast paremini aimu.
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC lihvija 2010!! lihvis lihvimismasinaga nii et liivapaber oli tagurpidi ja ise ei saanud arugi :lol: alles siis sai aru kui ma ütlesin LIHVIJA 2010,LIHVIJA 2010,LIHVIJA 2010 :lol:
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC :d tolm hakkab pähe aga ikkagi mul rohkem lihvitud kui sul seeselleks, kuna oli igav siis sai nuputatud BOOST BOTTLE veel vaja kinnitus ka nuputada ja siis peaks kärama , aam seda Y-kolmikut ka vaja, keegi teab kust saaks?
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Kena, SEPATURU majas eutopoes on täpselt rolleril voolikutele paras ja se eoli paar eeku
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC kriitika on hea, aga jh ehitan endale soovitusi kuidas siis teha?? kuju saab veel igatepidi muuta ju (A)
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC võre taha siis peaks olema kohe teine pilk eks igalühel oma maitse aga minu arust suht norm
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Präägu ma ütlen , et see on sama ilus, kui peldik puude vilus :lol: Tee nunnuks see .siis ütled kiftimat .
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC ma ütlesin kohe, et see sitt mõte Aga ega sitast enam saia ei tee, nüüd vaja söödavaks muuta.