Nikolai Aprilia SR 70 Street '07

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by NikolaiR, Dets 25, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    kui ScooterAttackist vaadata Streetracele "juurdekuuluvaid" tooteid siis seal b8es

2. kert

kert Member

772
    0
    16

Kuidas see BR10ES ''perses'' küünal siis väljendub? Mis ta teeb siis?

#122 Member

446
    7
    18
    streetrace-ga ma kursis pole jh mis kyynlad sinna lähevad, aga jh stock piaggio seal manualis on BR9ES.

4. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Ma keeran parafiini sinna auku. Töötab laitmatult. Lõpetage see hämamine

5. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Kus sa nii kallilt küünlaid saad. Mina saan ühe küünla 1,90 eest.

6. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    30€ saab ka.

7. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38
    Mingi 3-4 BR10ES ostnud alles ja lõppevad lihtsalt otsa kõik peale 10km, teevad paar pauku ja kõik. Märjad ega midagi pole, panin vana BR9ES peale ja 300km sõitnud ära hetkel 8) Silindri manuali järgi mul 10ES muidu.

8. Madiz

Madiz Active Member

1,334
    1
    38
  9. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
  10. Madiz

Madiz Active Member

1,334
    1
    38
  11. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    elab!

aitäh kõigile, kes olid kuidagimoodi projektile abiks, tänud Susile, Tarmole, Kristoferile, Kevinile, Henryle ja teistele, kellelt sai küsimuste korral alati abi.
    Põksub kohapeal väga ilusti, kuid toorega jälle mingi nussa, kätt peab ees hoidma, et tööle läheks, nagu boostriga, ilmselt ei käi korralikult üles alla, oli talvega veitsa oksüdeerunud ka, peab puhastama. Kaua lasta ei saanud, jahutust polnud sees, korra panin tööle, et hääled ära kuulda, ilusad on. 8)

12. Vents

Vents Member

40
    0
    6
    Edu sissesõidul ja siis peeneks 8)

13. alxandeerr

alxandeerr New Member

8
    0
    0
    Re: Nikolai Aprilia Sr50Street MID-RACE

kust värvid ostsid?

14. Kevinnn-

Kevinnn- Member

243
    0
    16
  15. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Haha :D Tuttav tee ja bussipeatus. Trahv? Või midagi veel? :D

16. Dimitri

Dimitri Active Member

1,226
    5
    38
    vaatab silku või vin koodi? :roll:

17. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    VIN koodi vist ikka, näitab sinnapoole valgustusega.

18. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Patsaan noh :D

19. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    aaaaand fuck the police they give us no peace 8)
    ei tegelt väga normaalne politseinik oli. Mõtlesin, et lähen tangin paagi täis, hakkan ühe tee pealt välja pöörama ja vaatan, et politsei mingi MB maha võtnud, motlesin, et pohhui, kes ei riski see tanklasse ei jõua, võtsin hoogu vähemaks, vurasin 25'ga mööda (lootes, et mõtlevad, et pisimopeed, kuna numbrit pole küljes) läbi ei läinud. Sõitsin mingi 150m ja tundisn, et mingi auto selja taga, mingi hetk käis disko ning poliiiismän tuli autost välja, tervitas, ütles: "dokumendid palun, ja ära ütle, et sul ei ole kaasas", ütlesin, et miks ei ole, ikka on, võtsin istme alt dokid ja nr märgi, andsin load, ta kontrollis vin-koodi üle, küsis, miks tagatuld ei ole ja miks esituleks on mingi pealamp :D, see, et kindlustsut polnud, see ei kottinud kedagi vist, selgitasin asja, et 500m sõita tanklasse, aga eks ma pööran siis otsa ringi ja koju tagasi, kinkisid mulle helkurvesti ja läksid linna päästma. Esimene sõit ehk kuidas hooaega alustad, sedasi selle ka veedad XD.

Masina kohapealt nii palju, et pill timmis, esimene km sõidetud ning homme üritab selle rõveda kindlustse ära teha ning tagaosa kokku panna. 8)

20. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16
    Vedas siis :) omal oli ka sügisel sarnane juhtum, aga maha võeti tagarattalt :lol: igastahes edu ning muretuid kilomeetreid.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte