Nikolai Aprilia SR 70 Street '07

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by NikolaiR, Dets 25, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. :SasS:

:SasS: Member

315
    7
    18
    väga naljakas

2. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    Praegu aktiivselt tulede ja näidikute kallal töötanud, sain kütuse, temp näidikud tööle, samuti signaali, stopptuled jms, vaja on ainult põhituled korda teha, seal on vahelt relee ära lõigatud, juu siis selle mittevajalikuse tõttu :lol: aga selle saab timmi, praegu lis külm ning ei ole viitsimist teha külmaga. Vaja see ära teha, tagumine velg üle värvida, kondlid peale ja peaks valmis olema :)
    Raam oli mõrane, vajas keevitust, sai ära tehtud.
    Muidu mingi 50km on juba sõidetud ilma probleemidetta, ainult august läbi sõites hüppas toore tross pesast välja ja pärast mõtlesin kaua, et miks puterdab :lol:
    ristmikul vaatasin üle, sai paika pandud ja jälle korras, kuid trossi peab mujale viima või klapi ostma, see meeldis mulle rohkem.
    mingine vidjo ka :)

https://www.youtube.com/watch?v=wL_-56i ... e=youtu.be

3. Marko512

Marko512 Member

67
    3
    8
    Kenasti podiseb 8)

4. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    Väga ilus masin, palju edu sulle sellega ja tee veel ilusam kui alguses oli :D

5. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Perfektsusest puudu 21mm karpa :/

6. Madiz

Madiz Active Member

1,334
    1
    38
    19 karpaga töötab mul paremini igatahes, aga mul pole c16 ka.

7. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Järelikult timmimis oskuses see kinni. 21mm karpaga annaks enamat välja pigistada. :roll:

8. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    teate poisid, ma ei kurda :p olen väga rahul, tahan ainult probleemivabalt ära sõita hooaja, järgmine talv teeb ehk viimase hooaja jaoks rolleriotsas midagi huvitavamat 8)

9. KristoferK

KristoferK Member

84
    0
    6
    Poiss käis täna sissesõitu tegemas umbes lauluväljaku juures tundus, et midagi mootoris imeliku ja nõ-nõ-nõõ mootor kottis. Vend lükkas siis mööda pirita randa käekõrval pilli nurka ära. Õnneks mul kohe kapi pealt müüa Nikolaile Naraku 50cc black edition silinder, Stage 6 28pwk karpa ja R1200, pidid suht hästi koos käima. 8) 8)

10. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    nüüdseks olen ilusti koju jõudnud, ilmselt vedas sõrmestopper alt, kuna see lendas sumapst välja :roll:
    aga jah Kristoferilt tulemas naraku silku, stage 6 28pwk karpa, r1200 ning uue stock kollektori ostan ka temalt, minu oma mõrane :oops:

11. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Ei saa kohe üldse aru mis mõttega 50cc silindrile 28 PWK karpa?

12. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    tahan sealt maksimaalselt võimsust kätte saada, seega tulebki nii suur, see naraku pidi sinna 50ste klassis kõvemate silindrite hulka kuuluma peale mhr replica 50'ment. Ei ole veel kindel kas võtan kristoferilt S6 28mm või võtan isa krossika pealt 32mm Keihini.

13. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Tra jälle sitta tootmas v :D

14. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    ei saa täpselt aru, millest räägid :roll: :roll:

15. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Isegi MHR Team 7t-le soovitatakse tavalist 19mm karpat, ja siis mingi 50cc asjale 28 PWK? Ebareaalne..

16. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Ta ajab paska nkn :D Ära erutu :D

#122 Member

446
    7
    18
    ahhhh ei vedanud sul jälle siis :eek: tutikas silku ja juba peene, pole isegi veel tippu saanud proovida? :roll:

18. b00ster

b00ster Member

517
    8
    18
    Osta 40mm mikuni, 32 liiga väike

19. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    jaja olge vait, kõik töötab "ptui ptui ptui"
    Keegi võiks lähemalt rääkida Streetrace sissesõidust. Praegu vuran veerandgaasiga 50-60kmh. 50km tehtud.

Vahepeal sai suundade, signaaliga ning näidikutega tööleping seotud, põhituled jäid ilusamaid ilme ootama.

Homme ostan veljeteipi ning veidi teen välimust huvitavamaks :)

20. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38
    Mõtlesin just, et võin sulle enda 39mm mikunid pakkuda :D

Aga see selleks, muidu välismaal kasutatakse ka 80cc airsalide peal 32mm koso karpasi ja kui pöörded tõusevad, siis konkreetne lennuk.

Edu ilus masin ja ära maha müü nagu sa tahtsid vahepeal.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte