Re: Nissaniku Derbi GPR 50R replica racing serie endal sama mootor, stopper kukkus sul raudselt kusagile väntvõlli juurde mitte käigukasti.
Re: Nissaniku Derbi GPR 50R replica racing serie Ja nahhui sa seda siis käigukasti õli väljalaskeavast tahad kätte saada? Enne mootori kallale minekut võiks ikka mootori ehituse ja tööpõhimõtte selgeks teha.
Re: Nissaniku Derbi GPR 50R replica racing serie nahhui, olen ma ütlend et lasin käigukasti õli välja? olen lasknud kõik õlid juba ammu välja,
Re: Nissaniku Derbi GPR 50R replica racing serie Tra sa ju ütlesid, et tahad läbi selle ava oma sõrmestopperit välja urgitseda. Mis valemiga? Räägi.
Re: Nissaniku Derbi GPR 50R replica racing serie kõige alumisest punnist, kui näed, et ta sinna kukkund, siis urgitsen selle välja mingi tugeva magneti v näpsitatega, raske arusaam? saan aru, et sul mingi puue aga proovi mitte seda välja näidata. Ole vait, näed äkki targem välja:d
Re: Nissaniku Derbi GPR 50R replica racing serie tra kuidas ta sul käigukasti veel kukkus? kui karterist kukkus sisse väntvõlli juurde siis ta kusagil vända vahel mitte käigukastis PEACE!
Re: Nissaniku Derbi GPR 50R replica racing serie Ta idikas pole ju veel siiamaani aru saanud, et väntvõlli juurde kukkudes ei saa see stopper mingi valemiga käigukasti jõuda :lol: Olen üritanud läbi lillede juba jupp aega talle seda selgeks teha, aga no mida sa lollile ikka selgeks teed. Vabanda minu kriitilise sõnavara pärast.
Re: Nissaniku Derbi GPR 50R replica racing serie mai tea vb olen ütlend, et kukkus sinna ja tahan seda alumisest punnist kätte saada, aga siis valesti, keegi ei tea täpselt kust saaks mootori jooniseid netist?
Re: Nissaniku Derbi GPR 50R replica racing serie mis nende joonistega teed, tahad replikat teha sellest v.
Re: Nissaniku Derbi GPR 50R replica racing serie mkm, et näha täpsemalt kuidas see mootor lahti käib jne, kuskilt kunagi leidsin derbi joonised mootorile aga enam ei leia üles seda
Re: Nissaniku Derbi GPR 50R replica racing serie pole ammu käind siin, aga mootor käib ja nüüd oodata üks gondel parandusest ja läeb värvi, jätan ikka originaaliks välimuse kuna ei jäta endale masinat
siin pole väga väga ammu käinud, asjad siis nii kaugel et pole üldse aega olnud ja nüüd gondlitel 2 parandust teha ehk siis kokkulappida, kui hästi läheb siis saab vb järgmine nädal värvimisse viia.Eelmisest korrast ikka väga palju möödas, aga jah, midagi pole muutund peale silindri ehks siis nüüd 70cc Airsal sillinder peal. Plaanis veel peale värvi suunatuled uued.
Eile sai siis päris palju tehtud, oleks teinud selle viimsegi tüki ära aga vaik sai otsa, homme ostan uue vaigu ja siis järgmine nv teen ära selle tüki.