sellepeale ütlen, et harjutamine teeb meistriks ei no seal pole midagi putsi minna; aga see selleks, ilus võrr.!
Täna käisin siis mulgist kolvirõngaid ostmas ja juhtus see , et sain õiget mõõtu aga vale stopperiga. Et siis homme uuele katsele Täna topiti camexis uus rihm ka alla , kui homme saaks vaid need rõngad siis oleks ülipöörfi
Ja täpselt selliseid rõngaid nagu mul vaja on ei ole eestis kuskil, kolbi ka mitte. Järgmise nädala keskpaigal jõuab s-a tellimus mulki siis sealt saab org. rõngad alles :S
looda et siis jõuab ka , mina näiteks ootan aprilli kuust saati piduriheebleid , tagatuld ootasin ka eelmine aasta 9 nädalat . iga nädal räägiti et ülehomme jõuab ja järgmine nädal jõuab jne .
isegi vaatasin kunagi seda masinat ja mõtlesin osta, kuid hästi läks, et ei ostnud seda Ilus on ta küll ! :lol:
No kui suve ei saa nautida siis võib ennustada, et hoo-aeg kestab Detsembri keskpaigani. Uus hooaeg algab Märtsist. Vast jõuad kolvi leida siiski enne suve lõppu. Ilus motoroller muidu.
Kurat, rihma ma enda teada küll ei vahetanud Aga see on jah saatanast, et sul Corsa peal on. Sellel on ainulaadsed rõngad, ühelgi teisel silkul pole sellised. Tavaliselt saab miskit ikka kombineerida kokku
paar päeva tagasi seisis õnnetult camexi põrandal. Ju siis ootas kolvi ja/või rõngaid. Aga kenake rsk.
Mulgist lubati kolmapäevaks rõngaid, helistasin sinna, öeldi et kaup on poolas, reedeks kindlalt kohal. Eks siis näeb mis pulli saama hakkab
Täiesti *PIIKS*!! Helistasin mulki, öeldi et pakk on küll eestis aga ta läheb kõigepealt viljandisse ja siis ma arvan et teisipäev on kinldasti siin. Milleks on vaja saata see faking kaup viljandisse? et seal üks talumees saaks enda sääreväristajale uue tagapirni ?
see talumees ütleb aga nii, nahhui miks on vaja see pakk viia tartusse et mingi tatikas saaks endale faking esitule?
Mida sa punnsilm seletad, ise oled max 16 ja tuled tatikaks sõimama? Miks tartusse? Esitulest on mul jumala pohhui, peaasi et saaks need kolvirõngad mida mulle lubati KOLMAPÄEVAKS.