nii täna sai siis uus kolb peale instaleeritud, kuid siis avastasin et mul pole kütuse voolikut ja jäi katsetamine selletõttu ära :roll:
täna leidsin siis sädeme üles. häda oli selles et mul jäi süüde sisse keeramatta kui algul sädet vaatasin :lol: nüüd proovin kuskilt kütet sebida ja käima proovida
Täna sain siis rolleri viimaks tööle Ja tekkis kohe jama :-x penapaagi kraan on nii pede ehitusega et kui ühest otsast imeda hakkab teisest pena tulema ja ma ei tea kuhu panna seda voolikut kust peab imema et pena tulema hakkaks. Abi oleks tere tulnud. Panin ka Help alafoorumisse teema, et võite ka sinna vastata. karpa ise muidu selline: http://www.upload.ee/files/571599/DSC00071.JPG.html
nii nüüd tekkis jägmine häda :roll: peale vihma tee mis tahad käima ei lähe.Kuid enne vihma töötas ilusti ja polnud mingisuguseid probleeme käima saamisega. Oskab keegi ütleda mis viga? Kas võib see olla sellest tingitud et mul pole õhufiltrit otsas? muidu kõik säde ja kütus on olemas.
Notra , loogilist mõtlemist nagu pole ? Õhufiltrit pole , siis ilmselgelt on sul nagu karpas auk ja sul läks vesi õhufiltri august sisse , edasi mootorisse . niiet kas on kottis v lihtsalt vett täis , kaku aga lahti ja kühvelda vesi välja . Muidugi võib ka muu mingi viga olla , juhtmed võid üle kontrollida ja kui väga vale seguga sõitsid ilma filtrita , võis küünla pekki keerata .
nüüd sain rolleri korralikult tööle. Järgmiseks võtan ette tuled. tagatuli juba põleb aga see on ka ainuke tuli mis põleb :lol:
nüüd on tekkinud jälle mitu jama :roll: esiteks kui külmalt käima panen jooksevad pöörded lambist põhja, mõne sekundi pärast hakkavad langema(isegi siis kui segukruvi on täiesti kinni keeratud). ja teiseks suunatuled mitte ei vilgu vaid põlevad :roll: . kui keegi aidata oskab võiks kirjutada. :roll:
Kui suunatuled põlevad mitte ei vilgu,siis pole asi relees vaid pirnud mis suunatuledel on ei anna piisavalt takkistust ja seega ei vilgu kui ei usu siis võid suunatulele tagatule pirni taha ühendada,mul endal oli ka nii.Relee tahab suuremat takistust,et vilguks.
külmalt k2ima pannes kasutatakse toorest, mootor tahab rikkamat segu, aga sinupuhul seda ilmselt ei saa?
Nüüd panin tooreka külge, kui käima läheb siis tõesti enam pöörded külmalt üles ei lähe. kuid nüüd ei taha enam üldse käima minna ja kui läheb siis korraks ja on selline tunne nagu süüde oleks vale et turtsub ja puterdab ning pöörded üles enam ei lähe.
Re: NOS Piaggio Typhoon 2000a MURE! PALUKS ABI!!! täna siis puhastasin karpa ära, puhastasin süütemängu ära ja vaatasin kõik ühendused üle ja vahetasin silindritihendi ära. Kui käima proovisin läks jälle korraks käima ja töötas mingi 5 sekki ilusti(kuigi sumpast tuli paksult tossu) ning siis lõi küünla märjaks ja jäi seisma ning enam käima ei läinud, kuivatasin siis küünla ära kuid isegi siis ei läinud enam käima peksis ainult uuesti küünalt täis. :roll: oskab keegi üelda milles asi on?