Re: nschilli MBK booster NG 99 vaheta kolv ära , see jumala tuuga seal sees , varsti rikub su mhr silku ära
Re: nschilli MBK booster NG 99 tegime selle kolvi niipalju korda kui kannataks , väljalase poolt tükk väljas , ega su ap parem pole , sitt ka rohkem väärt ! , hakka ka väntvõlli jaoks raha koguma
Re: nschilli MBK booster NG 99 Kolv kolviks aga vändast polnud midagi juttu. Mis sellel siis viga on? :-x
Re: nschilli MBK booster NG 99 Nonii masin kottis, nimelt sai siis peol käidud ja seal joobes peaga paak puhast täis valatud, et kõik ikka proovida saaks. Sai siis päris palju kimatud, ja järgmine päev ei mäletanud, et oleks puhast pannud läksin sõitma koos sõbraga. Sai suurest august läbi sõidetud ja järsku käis räme pauk. Proovisime siis masinat iga hinnaga tööle saada, kuid eih. Võtsime siis silku maha ja nii silku kui ka kolb pilbasteks... :roll:
Re: nschilli MBK booster NG 99 NOO TÜRA , MA ÜTLESIN ET VAHETA KOLV ÄRA ? , kuskil turuväärtuses 80€ pauk , vale omanik sai minu suksu. //SunShine
Re: nschilli MBK booster NG 99 no mis teha kui inimene täis oli.Ega täispeaga ei mõtle. Vahel tuleb andeks anda ega me kõik ei ole perfektsed.Ainult loomadel ei juhtu midagi.
Re: nschilli MBK booster NG 99 Mis ta sellest kolvist vahetab kui ta puhta bensuga peenestab Jätka samas vaimus , hakkad silkusi vahetama nagu sokke Mina soovitaks sul igatahes nüüd block ka laiali võtta , kontrollida ega mingeid kolvi tükke ei lennanud sisse.
Re: nschilli MBK booster NG 99 Hahaha, see oli väike troll. Viskasime sõbra lihtsalt mingi sita kolvi puruks. :lol: :lol: Aga masin töötab... Ptui ptui ptui.
Re: nschilli MBK booster NG 99 Heh. See oli jap mingi vana perses kolb. Kuidas saaks kolb silindris sedasi tükkideks lennata?
Re: nschilli MBK booster NG 99 Okei, aga keegi oskab aidata, et kas tohib panna motorforci kolvi malossi silkusse?
Re: nschilli MBK booster NG 99 malossi silndrisse läheb ikkagi malossi kolv , muud ei tasu panna , sa ei tea tema kuumusepaiset , ning kui sitt ta võib olla , 40€ pole palju.