O.N.Y.X i Tms

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by O.N.Y.X, Märts 10, 2009.

1. O.N.Y.X

O.N.Y.X New Member

53
    0
    0
  2. O.N.Y.X

O.N.Y.X New Member

53
    0
    0
  3. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36
    Panin veits mööda :D

mis värvi Dh teed ?

4. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    NU pane oma rollust ka video or sth..

5. O.N.Y.X

O.N.Y.X New Member

53
    0
    0

hetkel vist ei teegi carbon hakkas meeldima ja puksi vist v2rvin 2ra..aga see kri puks nats pika võitu xD

6. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16
    Ma imestan et sul juhtmed selle lenksuni ulatuvad.
    Pane raudselt stuntbar taha kui sul 80cc.
    muidu igati asjalik pill tundub.

7. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    Mida juttu?? :lol:
    Auto on mitme taktine?? 4takti ja miks autodel on vähemalt 2x90 kraadi nurk põhja all sest et oleks piisav vastu surve!
    See on loll jutt et 4 taktilisel pole vastu survet vaja. Võta sumpa alt ära ja mine sõitma. Ta ainult plödiseb sul ning edasi ei astu yldse sest tal pole vastusurvet ning varsti on mootor hõre.
    Isegi kui tehakse dragtereid siis seal on oma vastusurve arv välja mõõdetud.
    Pyti sa võid vabalt tyhjaks teha aga mitte et tal yldse vastu survet poleks.
    Ning see miks 4taktilisega ei saa stuntida on see et 2taktilisel pole karterit kus õli käib aga 4 taktilisel on ja see õli kaldub sul ainult yhte nurka ning varsti on nukkvõlli kett läbi või mingid laagrid perses.

8. Ksenoon

Ksenoon Active Member

1,751
    0
    36
    Käre hiinakas sul !
    värvi üle see kurgikäru ja võib täitsa lahe jääda (nt mattmustaks)

9. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Mina ei tea kunagi kui mul oli atm 01 siis sai pullipärast pytt ära voetud...Mitte kui mingit vahet ei olnud kas peal voi mitte aint hääl oli korvu lukustav :D.Selline mega vali plärin käis korvevahelt läbi.Muidu täitsa kena hiinakas sul.Ning see teema ,et see puks liiga pikk...On toesti liiga pikk aga kui inimesel on mugav soita nii miks siis mitte :D

10. StuntS

StuntS Bännitud Bännitud

215
    0
    16
    ruukki, ehk suudad seletada, miks on vaja 4-taktilisel mootoril vastusurvet?
    mina pole veel ühtegi mõjuvat põhjust leidnud.

11. raitonrait

raitonrait New Member

808
    0
    0
    võtsime s6bra hiinakal sumpa 2ra, t2pselt samamoodi keris edasi, hh2l oli mahedam aint

12. 4stroke

4stroke Bännitud Bännitud

1,217
    0
    0
    +1 hmmmmm raks100(loe ruuki) asi on selles, et sa võiks ennem natuke uurimi tööd teha asja kallal kui targutama tuled :wink:

hmmmm no mai tea minu tsinsul andis natuke tõmmet juurde :wink: aga mitte midagi väga võimsat aga no jõudu sai ka minu arust juurde, et jõudis kahe inimesega natuke kipedamalt liikuda :)

13. O.N.Y.X

O.N.Y.X New Member

53
    0
    0
    kas keegi ei taha mulle anda lyhikes dh puksi ma annan pikema vastu...kaup kauabavastu k6ik aus xD

14. O.N.Y.X

O.N.Y.X New Member

53
    0
    0
  15. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    see polnd mina , vaid väikerax.

Peace

16. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36
    Sa vaata et banni ei saa ruukki :D Igal kasutajal peab eraldi kasutaja olema reeglite järgi, ja sellest ennem ka teemat olnud ;)

Sorry et OT. Ei saa enam ära ka kustutada.

17. RolluUmmi

RolluUmmi New Member

45
    0
    0
    väga püss, aint et ma teen jõhkrama, täpselt sama hiinakas, isegi värv on sama
    edu ehitamisel, kui midagi ära vahetad pane uusi pilte :D

18. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    tee enda punasest naistemaknetist :lol: ka teema

19. RolluUmmi

RolluUmmi New Member

45
    0
    0
    teen kui pilte saan, praegu üritan mootorit veidi võimsamaks teha. loodan 50cc-st ikka midagi veits normaalsemat välja pigistada kui praegu on, siis võib välimuse kallale minna. praegu aint esimene porilaud ära võetud ja juba näeb normaalsem välja 8)

20. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    räägi mis ta tipp on,endal oli plaanis 80cc panna-kuid ennnäeimet masin hakkas paremini liikuma,eile kui pärnu uuesilla pealt (tallina poole)väiksest mäest tulime,tipp polnud väga suur,kuid äkki hakkas kerima...või noh mootor läks nii pöörde,et selline tunne"kohe lendab mootor õhku"........... spidotross katki

Jaga seda lehte