O.N.Y.X i Tms

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by O.N.Y.X, Märts 10, 2009.

1. RolluUmmi

RolluUmmi New Member

45
    0
    0
    hetkel vahetatud variaatoril aint survevedru, kollane küljes ja düüs on 4 ühikut suurem mis ei peaks midagi eriti mõjutama kuna nõela lasin allapoole et liiga täis ei tõmbaks. omal jõul kui tuul vastu pole on max kiirus 75, kõva tuul vastu on siis mingi 55 v nii (peaks rullid ära vahetama vist, siis ei pea niipalju tuultega arvestama enam)
    a see et ta mäest alla hoogu kogub see on loogiline ju, ma olen pidevalt lasna sildadest, sossi mäelt, järvevanalt ja kust iganes veel võimalik lasknud niipalju kui torust tuleb v siis kuni arvan et piisavalt saab kuna oht on et klapid võivad pähe jooksta aga siis peab vist päris jõhker hoog olema

aa ja muide siis kui ta sellist häält juba teeb nagu laiali lendaks siis on kiirus kuskil 80 v rohkem, oleneb mäest :D

mul ka plaanis 80cc panna kui pappi saan

2. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    ei usu et 80,kuna ma sõitsin 2kesi,kuid 65kindlalt

umbes nii vist jh...kuid ma jätan 80cc ära,kuna massin liigub paremini,medid kontrollivad palju,plaanid on muutunud,loed mu teemasi,küll siis aru saad.....aa räägime edasi ps,muidu onyx(no on raske kasutaja nimi ikka krt) saab ka veel pahaseks,ja kui ma tallina jõuan kunagi,mine tea hakkab veel vitsaga taga ajama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

3. RolluUmmi

RolluUmmi New Member

45
    0
    0
    võis vabalt 80 olla v rohkem kuna mäest alla saab ülikiire hoo
    1kord veits joogise peaga läksime sõbraga linna, sossi mäest alla kust saab otse kesklinna ja lasin spido põhja, vedas et mente polnd :D

4. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    krt ära sa joogise peaga sõida,ei saa arugi millal kaan alt ära on(loe:millal roller võssa läheb)

5. kimmo91

kimmo91 New Member

341
    0
    0
    Kuule aitab eks ?
    minge msni sellist juttu ajama...

Edit by Raghza: Just, õiget juttu ajab.
    Veel joogise peaga sõitmisest ja muust sellisest pasast räägite, läheb teema lukku!

6. stento

stento New Member

1,954
    0
    0
    Räägi kuidas/millest undertaili tegid ?

7. RolluUmmi

RolluUmmi New Member

45
    0
    0
    loe õpetustest, ilusti kõik ära seletatud ja palju muudki
    muide mul sama roller, tubli baik on :D

8. 4stroke

4stroke Bännitud Bännitud

1,217
    0
    0
    hmmm naljavend tuled võrdlema siin 50cc masinaid mingite drägadega naljamees :lol: :lol:
    Mõtle natuke ennem kui võrdlusi hakkad tooma

9. stento

stento New Member

1,954
    0
    0
    Milliseid valgeid tulesid sa mõtled? Suunakaid või parki? Politseile ei jää sellega vahele et sul nn.õiget tuld küljes pole?:D

10. Unclesam

Unclesam New Member

212
    0
    0
    Ma ei saa aru , kuidas te igalpoole vahele jääte ? Ma sõidan hetkel üldse ilme suunatuledetta ega tagatuleta .

11. stento

stento New Member

1,954
    0
    0
    ah sa oled üldse omamoodi.

12. 4stroke

1,217
    0
    0
    hmmm nõustun danieliga sest ma lasin enda aeroxiga terve kevade nii ringi et tagatule asemel oli lihtsalt helkur jahm suunakaid polnud jahm esituli oli aint korralik. Jahm j2in vahele ja mitte sellepärast et politseiei arvand et minu masin ei vastand liiklus nõuetele vaid sellepärast et j2in kiiruse ületamisega vahele masina kohta nad midagi pahasti ei öelnud aga uurisid kyll nata, isegi stuntbari pärast ei pidanud ma selgitusi tooma:D

13. O.N.Y.X

O.N.Y.X New Member

53
    0
    0
    vähe pohhui pole nagu w kas on ned tuled või ei peaasi et edasi veaks ja norm välja näeks

14. 4stroke

1,217
    0
    0
    täiesti õige ma pooldan sinu mõtemaailma:D

15. Unclesam

Unclesam New Member

212
    0
    0
    No , mis vahepeal siis rolleriga toimunud on ?

Jaga seda lehte