Kige normim on teha ergos jah leping läheb 32 eurot aasta ja aastaks teha selle pärast just kui nüüd mõtlete peaga siis kui aastaks kindlustus on siis hakkab ka see riski tase alla minema kunagi kui auto ostad on juba autolegi palju palju odavam teha kindlustust.aga no eks igaüks muidugi ise teab kuidas ja mis .
Ei pea aastaks kindlustatud ju olema, et riskigrupp langeks. Kirjutasin ju eespool ka, et 180 päevast piisab. Nahui ma aastaks kindlustan, kui sõita saan heal juhul kuus kuud? Peab peast ikka päris loll olema.
sellepärast peab kohe loll olema no tere toredad inimesed on siin koos ikka kohe ainult sõimaks.aga noh eks see olene ikka sellest kellele lusikaga antud ja kulbiga võetud.kes kui kaua sõidab.
6 kuud 25 euri siis lihtsam teha kogu aastaks 32 euri võtad pilli ja sõidad millal tahad ju naljaninad küll ikka
Naljanina? Naljanina on see, kes oma taburetiga talvel sõidab Talvel saab edukalt ilma kindlutuseta ka läbi aetud, sest niikuinii pikki sõite sa kuskile ette ei võta suurtele teedele libedaga autode vahele niikuinii ei roni. Mõttetu maksta tühja auku ja nuumata kindlustusfirmasid, anna see raha parem mulle.
Öelge siis kindlustus firmade nimed ka kus odavam on? Endal oli vaja nädalaks ajaks teha ja kuu tuli 14 eurot.. sain ilma rollerita kah hakkama. Ei hakanud maksma. Kuigi tagantjärgi mõelda, oleks ilusti võinud lepingu peatada kuni kevadeni. ise 19 ja veel vahtralehega. Ulme kallid hinnad ikka. Aasta 80 eurot ja pool aastat oli vist 50.. Mida vähem teed seda kallimaks läheb. Üritavad vist rollerijuhte ka ära hävitada..
nalja teed we ?? ifis läks vennal 4 kuud 50 euri ja papsil 25 euri. osad tatikad said siin 7 euri kuu kah
kõik oleneb staasist, kaua sõitnud oled. alguses ongi riskigrupp kõrgem, sul pole mõtet minuga vaielda. need tatikad kes saavad odavalt, nende kindlustus on emme-issi nime peal.
tra kas ma pean uuesti kirjutama või sa ei oska lugeda??? IFis läks 4 kuud 50 euri vennal. tra kustotsast siis teistel odavam :-x vend 18 ja load juba 4 aastat. vaevalt et teistel IFis odavam tuleb iizi pidi odavam olema, kuid ei tea palju. ära nüüd aja tagasi, et IF sul putsi odavam on. tra helista sinna perseauku ja küsi hinnapakkumist. annad enda andmed ja nad ütlevad sulle hinna :roll: tra rott ära kirjuta kui mitte munnigi ei tea