Re: Off'i MBK booster 99a 172cc vähemalt masin sõidab nüüd ja vaheta istmenahk ka ära hooaja avamisel tulen kindlasti et seda masina üle vaadata
Re: Off'i MBK booster 99a 172cc Jep masin sõidab,mis on ka põhiline, eks selle naha vahetab kindlasti ära ja eks seda avamise värki veel vaatab, kõik sõltub sellest kuidas viitsimist, huvi ja raha on
Re: Off'i MBK booster 99a 172cc Sittagi, mingi ääämmm 5-7l sajale äkki ausalt öeldes ma täpselt ei teagi
Re: Off'i MBK booster 99a 172cc Täna sai sõitmas käidud ja jahutus hakkas lekkima, kust ei tea, arvatavasti ploki ja silku vahelt kus veekanal misiganes on nkn on hooaeg läbi ja võtsin ploki lahti, saab samas hoolduse ka motole ära teha, ehk siis kolb, tihendid, laagrid ja sõrmlaager. Homme üritan camexisse helistada ja lasen vajaliku pudi ära tellida nkn võtab see mingi 2kuud aega Homme võtab moto teisest laiali siis vaatab vario sisu ka Üle, homme litin pilte juurde
Re: Off'i MBK booster 99a 172cc Kui nüüd kevadel valmis saad tahan ka kindlasti proovida 8) Aga muidu edu ja paksu rahakotti, tee tast sama legendaarne pill nagu ta kunagi oli 8)
Re: Off'i MBK booster 99a 172cc Edu läheb kuhjaga vaja, eks ma annan endast parima,kunagi ei tea mis juhtuda võib aga Eks see positiivne vastukaja motiveerib ka kõvasti edasi tegutsema
Re: Off'i MBK booster 99a 172cc Kahju, et neil mootoritel laagrid nii paganama kallid on (27€ tk). Samas kestavad natuke kauem kui 50stel.
Re: Off'i MBK booster 99a 172cc Tartus on sepaka uue maja vastas laagri pood, seal igassuuruses ja usun et ka sellist suurust leiab tükkmaad odavamalt
Re: Off'i MBK booster 99a 172cc Pärnus on ka 2 poodi kus võib uurida aga hind võib ikka kujuneda samasse klassi, eks natuke saab ikka odavamalt aga eks abiks ikka
Re: Off'i MBK booster 99a 172cc Kui tast midagi ilusat teed oled "kõva mees" :lol: 8) Minu jaoks on ja jääb ta Eesti läbi aegade kõige kõvemaks rolleriks/projektiks. Ehk suudad seda taastada.. Ilusat/head asja odava raha eest ei saa.. kui sa juba hädaldad, et laagrid kallid siis.. jahm Laagrid on siis veel kõige väiksem asi ma arvan.
Re: Off'i MBK booster 99a 172cc Laagrid peavad seal ju ikka päris tugevad olema, ei tea kas tavalisest laagripoest saabki nii tugevaid laagreid? Kui uurid ss kysi pärnust sealt kuldse kodu vastas olevast poest seal tavaliselt hea valik yks vanem vene aksendiga mees myyb seal ja kui kysid teeb head hinda ka 8)
Re: Off'i MBK booster 99a 172cc Sealt just ostsin ja olid umbes 27€. Aga nagu öeldud, siis see laagrite hind kõige väiksem mure. 8)