Nagu ma aru saan istub see vahejupp sellel mootorile ka? http://www.scooter-attack.com/shop/en/W ... esler.html
Nuut ei klapi jep.. üks võimalus oleks sul ise teha vahejupp. Kas plaanid ketaspiduriks ümber teha või jääb trummel? Võin uurida ühe tuttava käest kas ta viitsiks tegeleda vahejupi tegemisega, aga siis läheb mõõte vaja. Kahju, et booster ei leidnud oma teed restaureerimiseni, RIP :roll:
RIP muidugi, see booster on tegelt nii lamp masin ju, sorri aga maitse asi rohkem. Ma ju legendaarne legendi lõhkuja, roxstar ja booster :lol:
Oli siis booster lõpuks uuesti liikuma ka saadud? Minu käest läks ta ära päris uimasena. Õigesti toimides võisid kasvõi oma kolme sõbraga lenksupeal istuda, startides tõstis tati lendu. Kinnituse ehitus välja mõeldud muidu juba? Kõige lihtsam on teha nagu boostril oli,jäigalt kere külge ning asi ants. Miinusteks on keresse jõudev vibra, mis tühikäigul suutis isegi boostri raami õrnalt väänlema panna. Originaal 125-180cc kiigesüsteemi järgi teha ei ole mõtet, läheb liigselt keerukaks ning nõrgaks. Liiga lühikese teljevahega hakkad sa iga start üle nipli käima selle asjaga, boostril oli 8cm kiike pikendatud. Kõvasti edu ning eks kunagi joonepeal kohtub. 8)
Täna sai natuke plokki sätitud ja siia-sinna liigutatud, vaadatud ja mõõdetud jne jen jajajaja homme siis õhtul läheb andmiseks, loodan et kettaks tegemisel üllatusi ei tuleks dvi pakaaaa