Olavi Aprilia SR 50 Racing 2004

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by OlaviT, Dets 4, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. individual

individual New Member

71
    0
    0
    Re: Olavi Aprilia SR 50 Racing 2004 (Piaggio engine)

Kuidas Nende asjadega siis jääb.."lased ära parandad"..?

2. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36

èriti jõhker , selle rolleri väärus on selle paranduse hinnast pool v natu rohkem :S

3. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Ei no ega muud üle ei jää ju kui need hullud asjad välja vahetada või korda teha mis saab. Aga poleks uskunud et lood nii kehvad on.

4. k3rt

k3rt New Member

55
    0
    0

aga tegelt on ikka roller sitaks sõitnud ja kukutud. Minu käes muidugi ei kukkunud see roller aga enne seda.

5. brooker

brooker Member

516
    0
    16

No pmts kui mootor vajab kapitaalset remonti / uuendust siis on selline hind loomulik + veel mõned gondli jubinad vms , mis tal seal kõik on. Endal käis Runner suve jooksul remondis ja tehti 14 000.- kapitaalne remont, alguses lõi silmad küll suureks aga jamh, töö tasu oli juba mõnus aga jällegi saab garantiiga mitte mingi sitases garaasis kus võib mõnuga sitta vahele jääda vms. Pärast kui midagi on halvasti, ei funka vms saad väga hästi süüüdistada neid. Kuid jah ei usu et talvel hakkad sõitma seeega... Tegelt 20 000 kisub juba jah hulluks, aga vähemalt teed korda ja sõidad edasi normaalsega ! ;)

6. yourdream15

yourdream15 New Member

456
    0
    0

Okei, tegelikult võiks selle rahajutu juba lõpetada, aga eks ta ikka üks paras räim oli :oops: sorry noh ja tunnitasu muudabki selle hinna kõrgeks. Tööd ka muidugi tohutult

7. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Nu loodetavasti saab lõpplahendus selline ikkagi et ta niiväga räimeks ei jääks siis :D
    Mootori poolt eriti, et enamus suurem osa tahaks korda saada. Ja et äkki siis ülejäänud asjad tulevikus vms. Eks siis paistab.
    Aga välimuse teemat ma ei taha praegu siia lisada. See on teine teema. :D

8. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36

tegelikult on ju mõtekam tutikas mootor osta , ja uuued kondlid siis ei tuleks odavam? ja 20k see suur summa, aks sul vahetati need äraw sa saad ei ka õelda veel?

9. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Ei no naxi hellas mulle ja hoiatas et see võib üle 20k minna. Aga ma juba rääkinud siin eelpool ja msnis ja igal pool. läheb endal ka sassi juba. 20 000 pole praegu kusagilt võtta et saaks nii korralikult kõik korda teha. Peab piirduma +-10k'ga. Igatahes et tehnilise ja elektripoole pealt saaks korda. On praegu põhimõte. Eelkõige tehnilise poole pealt. Kondleid ei taha uut. Kondlid teen korda sõbraga ja tuleb välimuselt ka väike tuning siis. Aga esialgu oligi mõte et tehnilise ja elektrilise poole pealt oleks korras kõik teema et siis saaks hakata kondlite ja asjadega tegelema. Aga ei teadnud et asi nii kalliks läheb siis veel. Praegu siis teema selline, et saaks võimalikult palju tähtsaid ja olulisi asju tehtud siis mootori poole pealt ja muu vajaliku. Kondlite ja asjadega jõuab siis hiljem tegeleda.

10. k3rt

k3rt New Member

55
    0
    0

aa pane siis see 70 kah peale juba ära..

11. Alpss

Alpss New Member

1,005
    0
    0

Ongi , telli parem endale silku ja uus vänt + rihm jne. Ühesõnaga kõik mis mootoris kulunud ja vajavad vahetamist telli ise, tuleb odavam. Sest Ap's pannakse ju uutele asjadele veel omajagu otsa.

12. Dnop

Dnop New Member

114
    0
    0

Või telli endale kõik asjad 70cc ja paned ise/ lased tuttaval peale panna ja saad ikka odavamalt :D

13. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Ma müün maha selle 70se. Ma tahan originaali korda saada selliseks nagu se k3rdil alguses oli enam vähem. või tnu sumpale siis parem vms :roll:
    Vanamees ei ole nõus selle 70se teemaga ja pealegi läheb ju sellega ka juramiseks et tihti rõngaid vaja vahetada ja mida iganes.
    Tahaks originaali korda saada ja saaks kondlid ära teha ja oleks korralik masin olemas. Ma eelistaksin head 50st s*tale 70sele.

14. k3rt

k3rt New Member

55
    0
    0

mis ime see on et su vanamees ei luba teha 70:D?

15. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Vanamehe arvamus siis :D :

*Roller laguneb ära
    *Raha läheb palju hooldamise peale
    *Sõidan ennast surnuks/vigaseks
    jne
    Kui ma ostsin, siis arvasin et piisab sellest et paneb peale ja et see piaggio väntvõll ja variaator jne peavad pohhuilt vastu. jne.
    Ma tahan saada sõidukorda ja siis sõitma jääda mitte et sõidan sõidan mingi aja ja siis jääb järjest lahjemaks ja pean jälle midagi välja vahetama vms.

16. Robskar

Robskar New Member

614
    0
    0

See onsinu probleem, kui sa tihti pead rõngaid vahetama.
    Kõik Sport silindrid kestavad 5000km RAUTSELT. Isegi odavamate õlidega. Kui natukene viitsid koonust hooldada( kui sa paned selle/paneksid).

Samas, teisel võib tõesti minna 3 rõngapaari ühe suve jooksul.
    Ise küll 50cc ei tahaks , 70cc ikka mõnusam.

edit uuesti, kurat..=P :
    üldiselt, ega kui ta sul korralik on, ja mingi liiva jms pole näind, siis peabg ivastu.
    Variaator? oled sa kuulnud,et kellegil variaatoriga on midagi juhtunud? okei, rihm kulub kiiremini,aga no millagi pead nagunii uue ostma :D
    ära nüüd must valesti aru saa, aga jah. Pole see 70cc nii hull midagi.
    trr, jälle mainin kubut,aga tal sõitis enda pesoo 18k ära, ühed ja samad oriignaal laagrid, ja siis pani veel 70cc peale( summuti, ja vario ka). Täiesti korralik Roller on, kerib mõnusalt, ja peab ka veel. Nüüd 23k ees, ja see talv vahetab laagrid, ja rõngad ära.

17. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Nojah. Kuule ega minulgi ei oleks 70cc vastu midagi :D
    Aga probleemiks/piduriks on mu üle 65 aastane isa :D Proovi seda siis talle selgeks teha.
    Muidugi lood ka selles veel et ma ei tea mis seisus on see silku mis mul praegu peal on mis aprilias on. Kui sellel midagi nii tõsist viga on et ta vajab tõesti ümber vahetamist siis tahaks küll sport 50st selle asemel, mitte originaali jälle. Arvatavasti saaks sellega nõusse vanamehe veel. Aga noh. Kogu teema selle taha jääbki praegu et raha läheb paljudesse eri kohtadesse ja rollerile nii suur summa tuli väljaspool arvestust.

18. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Sorry et tuleb topelt post aga väike UP siis.
    Sain siis kätte F1 carbon style tinted peegli. Peegliga olen väga rahul ainult et jura värk on see et peegleid on ainult üks ja siis vasakpoolne peegel. Kuigi loodsin et saan ikka 2 peeglit. Ja scooter-attackist oli siis pildil 2 tükki. Pärast siis avastasin et üks ühte pidi, teine teistpidi ja mõlemad vasakpoolsed. Ja kui võrrelda teiste f1'tedega, millel saab valida enne tellimist vasakpeegel ja parempeegel, siis sellel ei saa. Niiet ei tea praegu kas siis jääb ainult ühe peegliga või mis moodi.. praegu ei ole küll leidnud et oleks parempoolset ka kuskil.
    Pildid tulevad ka varsti.

19. kymcovitality

kymcovitality Member

107
    0
    16

Minu andmete põhjal sai seda kuidagi ümber pöörata, et sai ka paremale poole panna.

20. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Ohohhh :D
    Kle küll on tore et foorumis tarku inimesi liigub. On jah niimoodi.. keerab ümber lihtsalt peegli... :D Nüüd siis tuleb üks veel tellida ja siis oleks korras :)
    Ja varsti peaks minema angeleyes ka tellimisele :wink:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte