Olavi Aprilia SR 50 Racing 2004

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by OlaviT, Dets 4, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. individual

individual New Member

71
    0
    0
    Re: Olavi Aprilia SR 50 Racing 2004 (Piaggio engine)

Sa oled lihtsalt kade... :p

2. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Oi jah.. :D Mul esimene päev terve rolluga läks juba kehvasti :D Küll mitte rolluga vaid just enda tervisega..
    Igatahes peaks olema nüüd kõik korras peale kondlite, millega saab siis varsti pihta hakata :)
    Ise olen küll väga rahul. Eilse ilmaga sai nati proovitud kiirust kah.. spido nõel jäi sinna km/h kanti umbes.
    Hmm.. praegu pea suht uimane ja ei oskagi midagi tarka lisada rohkem.
    Ahh jaaa.. :D Lisaksin veel et kinnitusrihma enam esikondlil ei ole :D
    Kui eile ap ette jõudsin ja vaatasin seal et peaks nagu olema minu rollu siis korraks julgesin isegi kahelda et äkki ei ole.. Aga siis kleepsude järgi ikka sain aru et on minu oma 8)

3. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Väike UP siis. Mõni pilt uuest sumpast ja üldse. Tänaõhtusest olukorrast. :)
    Siiani ei ole jõudnud veel kahjuks kondleid parandama asuda.
    Sry et kehva kvaliteediga, pildid tehtud moblaga.
    (keegi võiks teha pildid siia kh nähtavaks)

4. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Tripple post. sorry, aga noh, keegi pole vahepeal midagi kommenteerinud ja värki.. :oops: :roll:

Igatahes. Viimased päevad on suht ilusad olnud, eriti täna (sooja oli lausa 5 kraadi) ja siis oleme sõitmas käinud. Koju jõudsin siis ka alles just 10 min enne 2. Praegu on rollu parklas. Tänase öö peab lahtise taeva all siis veetma.
    Eilsest siis 1 pilt ka.
    http://www.rate.ee/albums.php?act=picture&id=1962074 (keegi võib jälle siia nähtavaks tuua, mina ei oska igatahes) :oops:

Praegu läheb aprilia igatahes üksinda sõites ikka väga hästi edasi minumeelest. 2kesi sõites on nati uimasem. Aga olen suht
    rahul 8)

Edit By Kristjan:Tegin pildi nähtavaks! :wink:

5. individual

individual New Member

71
    0
    0

Aga bena imeb metsikult.:D

6. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Seda küll jah... Suht palju tuleb tanklaid külastada :roll: :)

7. NRG

NRG Member

752
    0
    16

eks kõik streedid imevad kütet. Rolleri kohta mainin et kena roller ja sa võiksid ainult kinnitus kohad teha kondlitele kuidagi sest välimuselt värv ja kõik paistab väga kena :p :wink:

8. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Eks nad jah, imevad suht korralikult..
    Endale meeldib ka värv ja kõik teema, kuid sellegipoolest. Tuleb rollerile uus värvilahendus, kui kondlid korda tehtud. Sõber plaanib põhjakondlit mul veel modima hakata. Aga vaatab seda asja veel. Praegu on asi kinni veel ruumi puuduse tõttu. Pole saanud hakata kondleid tegema. Tagant nr märgi plastik kaob ära. Ja suunad. Suunad tuleb aretada kuidagi taga kondlist välja ulatuma. Sõber soovitas veel taha amoridi kõrgendus panna. Mõtlen veel ka selle peale siis.
    Aga tänud hea sõna eest :wink:

9. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Sry et duubel, aga uuendan siis.
    Olen mõelnud et palju siis see aprilia mul kütust võtab.
    Tankisin paagi 98 bensiini siis nii täis kui alati. Ja sõitsin spido järgi täpselt 100 km. Ja tankisin siis uuesti täis paagi ja sain siis kütuse koguseks 6,66 liitrit. Ei ole teinud ökonoomset sõitu. Koguaeg suht gaas põhjas või nii. Ja muidu paar päeva sõitmas käinud siis üksi. Tna siis pukseerisin ühte sõpra ja vedasin ka paari inimest. Niiet peaks ca 6L/100km kohta võtma.

10. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Uuendaks teemat nati siis.
    Alustan siis halvemast. See kinnitus mis esikondlit kinni hoiab. Mis sai poldiga Aprilias kinni pandud. See oli katki murdunud kui täna sõitma hakkasin. Niiet nüüd ikkagi vaja keevituses ka ära käiia. Praegu hoiab siis mäkaivari teip ülevalt poolt kondleid koos korralikult.
    Homme rolluga kooli.
    Sumpat olen ilusti hooldanud. Niiet vahepeal praeguste ilmadega sõites käiies, ei ole sumpat ka ära ho*ranud. :) Ja masin liigub edasi hästi.
    Teine carbon style F1 tinted mirror on ka tellimusse läinud.
    Sain just positiivse uudise, et auto läheb järgmine esmaspäev värvimisse ära ja siis tekib garaažis ruumi ja saab hakata lõpuks kondlitega tegelema :)

11. individual

individual New Member

71
    0
    0

Edu kondlitega meisterdamisel..

12. k3rt

k3rt New Member

55
    0
    0

Said oma piduri värgile vastuse?

13. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Jh. Rääkisin ap's mihkliga. ütles et välimus erinev nati. aga muidu peaksid istuma. niiet kui hästi läheb ja pajus nõus on lõpuks, siis lähevad meie piduri supportid ka vahetusse. sest tal ilusad korralikud kuldsed ja ta tahab üle värvida.. ja minul nagu värv pleekind kollane.. kooruv.. et siis ma tahtsin ka üle värvida.. aga siis oleks pidanud nagu värvima mõlemad üle. aga nüüd saaks panna tema SR 70 R'i supportid peale. ja ta saaks minu omad ära värvida nagu talle meeldib/sobib ja peale panna.

14. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Väike uuendus siis:
    Täna siis lõpuks ometi see päev kui sain hakata kondlite kallale asuma. Võtsime esimese asjana esiratta alt ära et esikondel kätte saada. Ja kui esikondli kätte saime siis panime esiratta alt ära. Kuna tna hakkasime parajalt hilja tegema siis palju teha ei saanud. Praegu siis esikondel, esiporikas ja jalgeesine kondel eemaldatud.
    Loodetavasti saab siis homme peale kooli lihvimise kallale asuda vms :)
    Kõigepealt teeme esikondli korda sest sellega kõige rohkem juramist. Ja siis põhjakondlit nati ja tagumist kondlit nati. Tagumisel kondlil sügavaid kriimustusi õnneks pole, niiet sellega ei tohiks väga kaua aega minna.. pahteldada pole vaja, saab piirduda lihvimisega.

15. individual

individual New Member

71
    0
    0

Paar pilti ka töö alustamisest:)

radikas on ka veits kõver aga toimib:)

16. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0
  17. rainerros

rainerros New Member

795
    0
    0

miks 140 laiusega ei tellind ?
    aga tore et areneb vähemalt , esituli ka norm . tore , et lõpuks esikondli ka korda saad :wink:

18. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Valimisega oli suht kiire ja siis ei olnud aega suurt. Ma ei tea.. Silver võib siia lisada, kas ta äkki tellis laiema või millise..
    Aga kohe varsti suht siis liigun jälle kohale ja kruvin suunad ja esitule küljest ära ja hakkan lihvimisega pihta. :p

19. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Täna lihvisin siis esikondli ära. Sai korralikult matiks. Koopas oleva pigi sain ka ilusti maha lõpuks. Suht normaalne näeb välja... Ja siis tuleb hakata klaasriide ja pahtli ja asjadega möllama :)

Enne koopa lihvimist
    http://www.rate.ee/albums/Street-Racer/p2377188

Peale lihvimist
    http://www.rate.ee/albums/Street-Racer/p2377200

http://www.rate.ee/albums/Street-Racer/p2377206

http://www.rate.ee/albums/Street-Racer/p2377212

(keegi võiks pildid siia välja tuua sis)

20. Goldec

Goldec New Member

21
    0
    0

Kuule, kas need angel eyed läheks näiteks 07 streedile ka?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte