oletatava "freedo 1" kohta käivad küsimused (algajalt)

Discussion in 'Help!' started by jannu01, Nov 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    Re: oletatav "freedo 1"

joss, tänud! lagunemise kohta ma veel ei tea. ja ma sellega peale esimest detsembrit vist liigelda ei tohi ? talvekummide teema kui ma ei eksi ? oman aind jalgratast niiet tõesti pole kursis!

2. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Kaherattalistel ei ole talverehvide nõuet.
    Sul siiski teise trossiga variant, see millel mõlemad kinnitusotsad pea sarnased.
    Kuule, pildilt paistab tiba ka see, et pidurisadulal pole küljes ju üldse piduriklotsegi. Vähemalt sellel poolel, mida näen. Siis on ka arusaadav õli väljavoolamise teema. Kolb surutakse lihtsalt oma pesast liiga välja puuduva klotsi pärast. Või pole seal sadula sees enam kolvigi. Kui juba klots puudu, siis pole ime.

3. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    vat siis ? äkki ma läen keeran esipiduri maha ja teen toas paar pilti ja lasen üles.. oskad ehk ära määrata mis häda, mida vaja ??
    vabanda et nii tainas olen!

4. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Võta sadul maha, näed ise ka, et kahe poldiga on amorditoru küljes. Voolik ka eemalda. Tahaks näha jah seda kolvipoolt.
    Kes meist targana on sündinud :lol: Ma olen täielik debiil 8)

5. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    Ja siit tuleb hunnik pilte:
    [​IMG][​IMG]

Ma ise arvan et viga on selles... see hõbedane kopsik/toru, mis käib vasakul oleva asjanduse sisse... et sealv tihendite vahelt tuleb õli.. sest ta logises kuidagi... aga kui ära puhastasin ja tagasi panin hiljem siis enam seda sealt kätte ei saanud :D aga pilt siin:
    [​IMG][​IMG]

et mida vaja, palju võiks maksta, kust saada.nüüd teeme rõõmsat ingli nägu kah :lol:

6. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    See hõbedane "junn" ongi kolb. Näed ka ise, et sadula korpuses on nn rõngastihendid tihendamaks kolvi ja sadulakorpuse vahelist pinda. Kas silmaga kaedes on see tihend okei? Ma usun pigem ikka seda, et see tihend on okei ja õli väljavoolamise süü läheb puudvate klotside kapsaaeda. Õlisurve surub kolvi lihtsalt oma pesast liiga välja ja sellest ka õlileke. Klotse polnud seega kumbagi küljes :roll: Esmalt vaja nüüd klotse :roll:

7. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    uurisin nati mis roller see olla võib, aga siukseid on väga palju sarnaseid ja eri nimedega.

ülemine sinu oma ja alumine freedo1 ( :lol: ärge maha lööge, aga liht arvan, et see pole freedo1)
    ma arvan, et see on baotian bt49qt-9 (aga nendel pole üldse helkurit ees) või siis mingi quingi või qingi (aga neil teistsugused veljed)

8. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Siin oli ka sellest tootja tuvastamisest juttu, aga üks "tarakpea" kustutas ju eelneva jutu ära. Kui ta leiaks oma rolleritl üles VIN lipiku, siis sellel olevate andmete põhjal saaks tootjanime isegi vist teada.

9. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    mul pole õrna aimugi milline see tihend olema peaks.. aga esmapilgul, pigem näppimise tulemusel ütleks et kriipse ja kraapse ei tundu olevat.. ma pigem arvasin et ehk niipalju pidurit kasutatud et lihtsalt tihend õhukeseks kulund.. aga sul võib täiesti õigus olla. kui sai õli sisse pandud ja pidurit kasutatud siis jäi kergelt pidur peale.. ju siis see nn. kolb tuligi liiga välja ja ei suutnud enam omal jõul tagasi minna. aga oskad sa nüüd anda mõne lingi mis klotsid sobivad.. (ma ei teagi millised need välja peaksid nägema..)

tänud ette ;)
    (täitsa peal, varsti nii tark et võib lausa nasasse minna @evil grin)

JossuX, tänud uuringu eest. Ma pakun et ma pean need plastikud ikkagi mingiaeg täitsa maha kakkuma ja vin ning toda lipakat otsima ja sealt veerima.
    Ma millegi pärast arvan et kas veljed või plastikud on lihtsalt vahetusse läinud (no keegi tahtnud edevamaks teha) ja seoses sellega enam ei suudagi öelda mis mark see on. Aga kui kellelgi veel mõni vahva idee on siis pangu aga siia kirja (loodetavasti mõni tark vend ära ei kustuta ainult!)

//edit jott, mul jäi meelde kust ma vin'ni otsima pean ;)!

10. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0

see jutt kuida vinni leida oli 1. lehel.... :roll: lugesin ennem teema läbi, aga pole meeles kas vin on seal ??

11. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Mootor kannab igatahes Baotian nime ja Baotian-ne müüakse meil ka(maaletooja Salome) just Freedo alanime all.
    Sellel ees raamil olevast VIN-st pole kasu, sest seal ainult number. VIN lipikul on ka muud andmed.

12. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    ausaltöeldes mul pole veel sellist aega olnud et lahti kakkuda. nimelt mul momendil nädalane puhkus ja prioriteet on köögis remont lõpetada (vabandan et jutt teemast mööda läks! tegu on selgitusega.)
    Aga ma kindlasti tööjuures - kus on võtmete kogus natuke suurem peale mu kruvikeeraja, siis ehk uurin natuke ja kindlasti annan teada!

hetkel mind huvitaks siis kust ja millised klotsid ma pean endale soetama (soovitatavalt kodulehe kaudu tellimine - ja et kodu tuuakse)

13. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
  14. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    kiri teele pandud, eks näis mis vastab. tänud taaskord!

15. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Spidotross sobib selline, kinnituste poolest vähemalt: http://www.intermoto.ee/trossid-2t/0311 ... 08%29.html
    Kahju jälle, et vana ees pole, pikkused trossidel võivad samuti veidi varieeruda.

Selline on teine variant hiinakatel, mis sulle ei sobi: http://www.intermoto.ee/trossid-osad/08 ... 82512.html

Kas mitte need klotsid sobi sinu omale? :roll:
    http://www.intermoto.ee/piduriklotsid/2 ... 17%29.html
    Miks nii arvan? Sest paistab siin pildil sama, ühe kolviga pidurisadul olevat, nagu sinu omalgi http://www.intermoto.ee/rattad-pidurid-moto-star/

Peeglid pole ju ka kirved väga. Saan küll aru, et kaks tükki ikka komplektis :roll: http://www.intermoto.ee/peeglid/SFMP215 ... 215-8.html

16. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    JossuX-i uuringu kohta ütlen seda , et Freedo1-tesid on toodetud kahe disainiga , see mis seal näha oli , on juba uuem variant. Tean seda , kuna mu ühel tuttaval oli Freedo1 , mis oli selle nö vanema kerega. Lisaks Baotiani mootoriga masinad ongi tavaliselt Freedo nime all. Ühesõnaga olen päris veendunud , et tegu ON Freedo1-ega.

17. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Millest oli juba ka juttu eespool.
    Uuem on Freedo1L alanimega.

18. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Just nii!

19. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    Seal pole tglt erilist vahet mis see on.. kas freedo 1 või baotian .. sama teeb välja ikka ju :roll:
    ja minu arust kas ark-is kui panevad vin koodi arvutisse siis ju ütleb ka kohe mis mark on ? :roll:

20. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    järeldus: ma pean ainult vin koodi kerelt üles otsima ning sellega asi piirdubki ? nb, kas ma pean arki kohale minema või saab seda numbrimärki/regamist teha ka üle weebi - või siis üldse emaili kaudu.. ? ausaltöeldes mind ei ahvatle eriti rolluga linnavahele minemine... vanust mul küll on aga ega ma autot või mingeid lube ei oma.. niiet ma siiski prooviks kuidagi vältida tihedat liiklust ;)

jott, tänud, tellin sealt siis klotsid ning peegli. need hinnad tõesti ei tapa ;)
    nb, sealt tellides, kas ma pean koguseks 2 või ühe panema ? pole õrna aimugi...

--
    uurisin neid piduriklotside pilti ja ausaltöeldes mul jooksis kaabel kokku, kuhu ja kuidas neid üldse paigaldatakse.. seal klotsidel tundub 2 kruviauku olevat.. aga tollel pidursadulal ma küll mingeid mutreid ei näe kuhu mida keerata annaks... ja ega kellelgi pole sarnast pidurisüsteemi et pilti teha ja näidata.. kuidas ? ma maalt ja hobesega.. kõike vaja puust ja punaseks :(

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte