oletatava "freedo 1" kohta käivad küsimused (algajalt)

Discussion in 'Help!' started by jannu01, Nov 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Lubade pärast pole sul küll mõtet karta, nad ei saa sulle midagi teha kuna sul piisavalt vanust.
    Peeglid telli ikka kogus 1-ga. Seal on kirjas, et 2tk.
    Pidurikotsid peaks sobima küll, homme vaatan ,et kas endal samad.

2. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Kohaleminemisest ei pääse. Pead rolleriga kohapeale minema.

Kuidas ma sulle nüüd seletaks :roll: Tegelikult pole ma neid ise antud mudelil vahetanud aga, niipalju kui mina aru saan, siis need klotsidel olevad avad-augud sobivad sinu pidurisadulal olevate nn pulkade(millel sadul liigub, kui pidurit vajutada) peale. Said veidi aru? Klotsid peavad siis jääma nn pidurklotsi kattematerjaliga ketta poole. Ketas jääb kahe klotsi vahele.
    Üritan sulle kuidagi pildimaterjali juurde otsida...midagi sain:
    http://www.towingdelivery.co.uk/Scooter ... ePads.aspx
    Ma eeldan, et uute klotsidega on need plekklambrid ka kaasas, mis klotse paigal veidi hoiavad. Ilma nendeta võib vist veidi klõbinat kuulda eestpoolt sõites. Muud midagi.

3. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    arki kohaleminek.. saast. ega sul omal kogemusi pole. et mida nad teevad, mida ma nagu teadma/kartma peaks ?
    klotsipilt, vägahea! nüüd ootan MaiceL'i uuringu ära, et kas tal on samad/sobivad.. ning siis annan tellimuse sisse.

4. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Kas tal sama hiina rollu? Kui mitte, siis ei pruugi ühed ollagi.
    ARK-is ei peedistata sind midagi. Kui sul ostu-müügilepingut ei ole, siis pead täitma seal mingi avalduse, kus tõestad käsi südamel, et sina oled selle rolleri ainuoamnik ja ei ole seda kuskilt sisse vehkinud:) Võimalik et vaatavad tulesid ja üldist seisukorda. VIN huvitab neid kindlasti, sest see läheb ka teh.passi. ja kuskilt tahavad nad kindlasti ka mingit tootjat teada saada, sest passi tahetakse ju midagi ikka tootja koha peale trükkida.

5. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    tootja: "kodukootud"
    aga mai tea kas tal on sama.. lubas uurida.. eks näis!
    eks peab pärnukandis mõne tuttava sebima kes pärnu piiril muga kokku saab ja mu sappa võtab ning arki "pukseerib". omapead ei läe ma ka pealemakstes sinna liiklusesse.
    ma siiski puhtatõuline maakas.. ei taha end rekka alt avastada.

6. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Ära kiirusta selle registreerimisega. Aega järgmise aasta esimese juulini ju. Kevadel-suvel seda sul aega teha küll, saad sellkes ajaks ka pidurid värgid ilusti korda ja nii.

7. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    ;) Kui sa nii ütled. ma pigem eeldan et selleks ajaks on mul see jura sisse vehitud või ära mädanenud.
    Oleneb muidugi milline see talv tuleb..

nb, peeglid ma mõtlesin säänsed külge sebida: http://www.intermoto.ee/peeglid/SF-M002L/PEEGEL+SUUNATULEGA+2TK.KEERE+8mm+-+SFM002L.html <- mitte edevuse pärast aga et ma nähtavam oleks.. ma muidugi ei tea... kas need istuvad..

.. neetud, mida rohkem ma siin foorumis kolan, pilte vahin, seda suurem tahtmine tuleb ikka päris rollu muretsemise isu peale. aga vot ei ole sularaha nõndapalju et mingi kena kann sebida. pane või siia enda aipääd oksjonile :D

8. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Eks sa ise tead, kui arvel, siis pead ju ka kindlustuse tegema. Saaksid järgmise aasta suveni ju riigile maksmata läbi ajada.
    Peeglid on blingid jah:p Sinu valik. Eks kahe võrra rohkem suunatulesid paha ju tee pisikese tabureti juures.

9. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Ega selle arvelevõtmisega kiirustada ei tasu. Ise olen õnnelik ,et ei kiirustanud, muidu oleks pidanud juba rollerit maha kandma hakkama. :lol:
    Peeglid peab valima nii, et nendest midagi näeks ka (poleks liiga madalad). Ma ise võttsin enda omale madaled peeglid (pole neist kasu midagi) lihtsalt midagi ei näe.

10. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    eih ma mõtlesin et ma siiski ootan regamisega järgmise aastani. ehk ei peagi rollu niikaua vastu. aga peeglid. no pildijärgi ei saa midagi öelda kas madalad vms.. aga kindlasti on neid vaja. niipalju kui ma hetkel sellega kärutand, aala 50km - pea käib koguaeg kuklas:D ja kuna kiiver heli summutab siiis ei tunne niivisi rolleri peal keerutades üldse turvaliselt. niiet peeglid ikka peavad olema.

11. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Need peeglid on head, kõrged jne. Aga see keerutamine võib veel õnnetusi ka põhjustada jah. Endal sama lugu oli.

12. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    teie roller eest pidi näeb välja küll freedo ühe tüüpi kui teie roller on Quinqi

13. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    tänud arvamuse eest ;) kuigi me oleme järeldusele jõudnud et toda ei saagi (vist) pildijärgi tuvastada.. sest võimalik et tal on plastik osad vahetatud ning ka veljed.. st ta (vist) ei lähe kokku müügis olevate mudelitega.
    et tuleb siiski vaadata VIN plaadil olevat infi, milleni ma pole veel kuidagi jõudnud ;)

aga tänud ikkagi!

aa, jott: vat mõned postitused tagasi sai öeldud et saacin emaili müüale pidurisadulast, et müüa tuvastaks kas need klotsid sobivad - mäletad ?
    saingi müüalt vastuse: "ega teil eelmisi klotse alles ei ole?" - niiet me oleme ikkagi piduritega alguses tagasi.

14. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
  15. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    sai peegel, spidokatross ja piduriklotsid ära tellitud.. nüüd tuleb oodata. aga täitsa pael... mul nimelt seisab too isend kuuris. põhimõtteliselt siis jõues. hetkel siin -2 kraadi (öösel pool kaks). käisin sõitmas.. alguses oli tore.. sõitsin 2km ära.. jätsin asja seisma.. seisis oma 15min. panin uuesti tööle. sõitis miski 3meetrit, suri ära ja enam käima ei läinud.. käiasin nii ja naa. peksin ka vändast.. lõpuks ei jõudnud enam mootor apsoluutselt ringi käia.. kuigi panin tule põlema.. toimis..
    Ma väga loodan et viga akus (kuna külm on?)
    või... mõni oletus ?

ja veel, kui ikka pidevalt pyyda starterist seda käima ajada, kas ta täis ei tõmba ? kui tõmbab siis mis sellises olukoras teha ?
    nb, ma leicin rolleri vin tehase plaadi ka üles.. täitsa raami all.. põhjas.. peaaegu seal kus mootor on. aga kuna ma pidin rollerit 2km käekõrval lükkama siis polnud aega ja tahtmist seda hetkel üles kirjutada.

16. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Kui aku on tühi PEAB see asi käivituma probleemideta ka jalgstarterist.

17. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    VIN: LZPTCBP9761010556
    World region: Asia
    Manufactured in: China
    Year: 2006

Ja üks tuttav ütles et ma otsiks googlest "spider roller" ja tuligi osta.ee's sama välimusega asjandus välja.
    nimeks tal seal: Roller: Spider MC-50-R 4T 2 kW

18. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    neid hiina rollereid vorbib üks tehas valmis, lükatakse nad hulgis müüki, kus mõni teine firma nad ära ostab ning lükkab ise oma nime all müüki.
    Edit - ühe all mõtlen kui loetelu 1. tehas, 2. edasi müüv firma, jne.

19. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Ei vorbi üks tehas!

20. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    No kui keegi kinnitab et "Freedo 1" jupid istuvad, siis minupärast tehku neid rollereid kasvõi cocacola tehas.
    või kui natuke ümber sõnastada.. siis ehk oskab keegi öelda mille järgi ma neid juppe peaksin ostma ? lähiajal tahaks saada näiteks (ma ei teagi kas on sellist asja olemas antud rollerile???) bensiini paagi alla mingit filtrit mis ei lase sodil minna edasi. Ehk keski oskab öelda, mis sinna sobida võiks ?
    Esmajärjekorras oleks vist vaja küünal välja vahetada aga sae ja auto võti sinna ei sovi (küünlavõtmest jutt). mis imeküünalt see kasutab ? eeldan et see on otsad andnud, vool on, kütus ära kontrollitud/puhastatud.. siis bensiini pump või kuhu iganes kütus edasi läheb.. see asi sai ka lahti võetud ja läbi puhutud.. kõik tundub ookkaaa olevat, aga vändast ega nupust tööle ei läe..
    Et küsimus siis: mis küünal sinna sobib ?
    Mis õli kasutab ?
    Oleksin ääretult tänulik kui saaksin mingid lingid, kust tellida ja mida ma edaspidi otsima pean. TÄNUD!

Vabandan et taas mõnejaoks hunnik "lolle" küsimusi küsin! Aga nii õpitaksegi ;)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte