OneWheel-i Projekt 2011 - Yamaha neos 70cc (VARUOSADEKS!!!))

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by OneWheel, Nov 1, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    Re: OneWheel-i Projekt 2011 - Yamaha neos 70cc

ma olen natuke pessimistlik nende õlipumpade suhtes, sest nende ajamiks on plastmassist hammaskas ja kui sellel peaks see keere sealt maha jooksma näiteks pumpa kinni kiilumisel hetkeks siis on ju sul kööga, ja veel kui mingi pask peaks jääma voolikusse vms silku õhtal, sest temp andurit sul vist pole jah ?
    kindlasti on ta mugav asi aga jah pole mingeid pahasid kogemusi nendega vaid lihtsalt hoiatan, et võib tulla vägalihtsalt mingeid komplikatsioone mis võivad teha pahapaha

aga muidu senimaani vägahääääää

2. OneWheel

OneWheel New Member

296
    0
    0

sellest kõigest olen teadlik, lihtsalt peab silma peal hoidma et korralikult töötaks, lihtsam on kui pump küljes, kuna ta annab ettenähtud koguse õli peale.(eks igal asjal omad riskid)

tänud :p :p

3. OneWheel

OneWheel New Member

296
    0
    0

midagi ilusat kah siis küljes 8)
    Läigib küll :lol: :lol:

4. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Re: OneWheel-i Projekt 2011 - Yamaha neos 70cc(mootori kokku

...ettenähtud koguse originaal mootoril. Kui suuremad silindrid ja muud nusskuubikud peal, siis tehasekogus on vähem kui soovitatav kindlasti. Ei pruugi kokku joosta, aga ei pruugi ka normaalset määrimist tagada.

5. OneWheel

OneWheel New Member

296
    0
    0

nuu varjant B on alati võimalus(et teha ise segu), eks saab alati lisada paaki kah natukene õli.
    Aga aftermarket osa on toodetud sellele masinale mõeldes siis, mis on mõeldud et kõik kes ostavad nüüd selle silindri peale peavad hakkama ise segu segama?
    Ning muidugi see kah et kui sul nüüd 50cc on peal on pöördeid vähem (õlipump töötab väntvõlli pealt) nüüd siis sa paned 70cc peale pöördeid on rohkem, see tähendab et väntvõll käib kiiremini ringi ning samas ka õlipump mis lööb rohkem õli peale.
    (sellist vastust pole vaja et ise segu tehes õlitus parem jne jne ma tean seda ise kah, lihtsalt seletust tahaks kuulda, kui olen millestki valesti aru saanud siis parandage).

6. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

Arvesta seda ka et õlipump ei reguleeri kogust ainult pöörete, vaid ka gaasisiibri asendi järgi (tross läheb ju ka pumba peale) ning 70cc tahab juba loomusest rohkem õli saada. Prooviksin ise trossist pumbale vunki juurde keerata.

7. Nihhuja

Nihhuja New Member

779
    0
    0

minul küll ei lähe mingit trossi ölipumbale:O aga eks neid pumpasid erinevaid ka

ise ma teeks nii, et paneks ölipaagi täis, ja siis igalepaagitäiele lisaks 3 korgitäti öli veel

8. terre

terre New Member

320
    0
    0

sul on eelmise sajandi roller ka ;)
    Aga jah, mingi hulk õli juurde panna paaki, siis peaks päris hea olema.

9. Nihhuja

Nihhuja New Member

779
    0
    0

Aga jh, ma viskask küll selle ölipumba vahelt nahhui, milleks riskida? aga no raha palju siis pohh, mul oleks küll kahju kui mingi ölipumbapärast kottijookseks:D

10. OneWheel

OneWheel New Member

296
    0
    0

Taavi, ega mul nüüd seda raha kottidega pole :lol: lihtsalt kui asi on mõeldud seal olema ning oma tööd tegema siis las olla, loed minu mõtteid, õlipaak õli täis ja benpaak bensiini täis ning natukene panen sinna kah õli, voolikud lähevad läbipaistvad et alati oleks hea kontrollida kas lööb õli ülesse või ei.Tuleb silma peal hoida ja hooldada. 8)

11. OneWheel

OneWheel New Member

296
    0
    0

kahjuks ei lähe ka sellele pumbale tross, isegi 2010 aasta neosele ei ole õlipumbal trossi küljes(easypartsy andmete järgi)

12. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0

hea töö, minu soovitus on see et sega õli ise paaki ja õlipumba võid sinna külge lihtsalt jätta, käib tühjalt ringi ja kõik.minul pole aastaga midagi juhtunud ki ilma õlita rinigi käib seal.
    Keep Going! 8)

13. 109kW

109kW New Member

57
    0
    0

Heh, milline kokkusattumus:D Me saame vist ühel ajal masinad tööle:D Ma sain ka täna bikele mootori peale, nüüd vaja klapid regulli viia. Aga päris ilusa asja oled saanud, võrreldes sellega milline ta enne oli, loodan et saad gondlitest kah jagu.

14. OneWheel

OneWheel New Member

296
    0
    0

:p eks näha ole :p ,küll neist kondlitest kah jagu saan,hetkel suurem rõhk mootoril ja elektrisüsteemil, siis kui need valmis, saan hakata kondleid peale proovima ning undertaili proovima ja muutma 8)

15. OneWheel

OneWheel New Member

296
    0
    0

tegin siis veel ühe tellimuse et pilli saaks käima panna 8)
    List:
    Läbipaistev bensiini voolik
    Rullid 4,8g (15x12)
    Käsitoores trossile PHVA
    Stage6 toores (50cm trossiga)
    Reduktori õli (RGS Racing)
    Mootori õli (malossi 7.3)

16. linkivinki

linkivinki New Member

517
    0
    0

mis sellest läbipaistvast voolikust kasu on?:)
    muidu edu masinaga :p (Y)

17. OneWheel

OneWheel New Member

296
    0
    0

mul suht ükskõik aga kuna see oli camexis odav siis võtsin selle 8)

18. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0

siis on vähemalt näha kas kütet tuleb peale v ei nagu ma teistest teemadest loen sis paljudel vist vaakumklapp korralikult ei tööta aga läbipaistvaga kohe nähe ;)

19. OneWheel

OneWheel New Member

296
    0
    0

jah, see on kah üks + selle juures 8)

20. OneWheel

OneWheel New Member

296
    0
    0

koju jõudes peaks saama kätte veel uue tagupiduri trossi, reduktori seibid(ülekanne) ning kui leian korraliku kicki poolkuu ja kicki käbi siis saab need kah kätte 8)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte