Re: Onikzi Speedfight 70cc joss, tule vahepeal viimsi peale enda pilliga, tahan tiiru, vôi vôid video teha
Re: Onikzi Speedfight 70cc Sa tuunitud freedo2 vastu ei taha vahetada? Tuuninguks uued stock pidurklotisid ees ja kummid pumpasin ka eile täis.
Re: Onikzi Speedfight 70cc Sai täna koso peale pandud, töötab väga ilusasti ning on ka ilus. Sõber tõmbas täna üle, sest tahtis proovida kas läheb gaasiga tagale või ei. :lol: (kasutaja Griffelmao) Saab vähemalt uued tagugondlid temalt. Muidu hetkel näeb välja nagu GERMAN HIGH END TUNING COMPETITION SPEEDFIGHT SX Õhtul video kosost ning mõni pilt ka rolleri taguosast
Re: Onikzi Speedfight 70cc Ise endal ka kohe hea vaadata videot takka :lol: Päeval võib ta olla ilus, aga öösel on ta paganama ilus (Kõik detailid on sinised 8) )
Re: Onikzi Speedfight 70cc Oi jummel mis selle välimusest saand on . Kunagi OLI tõesti paide püssim roller (välimuse poolest). Võiksid stage6 kleepsud siiski tgasi panna näeks pano välja.
Re: Onikzi Speedfight 70cc ma olen tegelikult pede et teate siis ka rk- rahvas et kes veel on pede siis saate sebida mind vms
Re: Onikzi Speedfight 70cc gtra tõmbasime öösel sammelsoy ja sten2525-ga räige mäsa maha mööda kiviteed mingi rolleriga :| mingi roheline malaguti f15 oli, aga see selleks :lol: Ma pakun, et mingi 50 oli sees ja sammelsoy juhtis ning ma olin steni ja tema vahel, panime hullu hüppesse ning külg maha ja lohisesin mööda seda faking kivi teed :-x Igatahes nüüd käel oli haav lihani pmst väljass, küünarnukk sodi, põlv sodi ja kintsul põletushaav sumpsist piiiis