See on tema masin ise teab mis teeb, Ja kui sina masina saad/masin on siis tee ise teist värvi aga palun. Minu arvates sobib see värv igatahes hästi selle masina peale. EDU
Kui mina selle masina ostsin siis ta juba oli sellist värvi ja see meeldib mulle sellisena nagu ta on, kui ei meeldi, siis mine ära ja ehita ilusam
Siin siis mõned värskemad pildid masinast põhjakat pole viitsind veel peale panna, aga homme vast teen ära Nüüdseks olen pilliga vast mingi 20-30km külavahel sõitnud ilma muretult, vahepeal puterdas natuke aga selle lahendasime Hannesega ära Vaja veel: s6 f1 peeglit, piduriheebli polti, esitule pistikuid ja spidotigu vast ka kuna kiirust ei näita, kui selles probleem pole siis on ilmselt spido...
kahjuks nendest on suht sitt läbi näha, niiet voite pakkuda esitule klaasi mulle kas kergema tooniga v yldse ilma
Sebisin siis põhimõtteliselt tutika reversi ja panin lõpuks igavusest põhjaka peale ja samuti panin 4,5g rullid sisse mis sumpsiga tulid Peaks mõni päev korraliku pesu jälle tegema, sest Eesti ilmad on niivõrd sitad
Siin natuke värskemaid pilte ka peale pesu ja värki, jubedalt meeldib see värv ikka Vaja on siis hannese arvates lahjemat survekat. Praegu on sees sinine niiet võite lahjemat pakkuda sümboolse summa eest Vaja veel ka uut akut, sest täistuledega sõites saab aku tyhjemaks, aga kui lähituled peale panna, siis on normis
Kena pill küll Roheline survekas sisse oleks hea, camexis alla 10€ niiet see mõtekam tutikas osta. Esigondel pane ka ilusti paika