Ma pean ikka võrri välja ajama Poodi piima järgi minema, ja siis ema töö juurest telfu ära tooma kui linna peal näen, siis joinin ka.
On, aga ema töö juurde, saan kell 15 minna alles, täna pühap. ju -kui pool 3 alustate, siis jõuan miniringi kaasA teha E: kui keegi katkist sidurit (see kus need veoklotsid sees on) siis võite küsida, annan nii sama, ise ei tee sellega midagi enam, vaevalt, et keegi teine sellega midagi peale hakkab, aga pakkuda ehk ikka tohib....häda pärast saab sellega sõita ka (vist ) aind, et siis vedu taga koguaeg-ei ole komplektne. Muidu ls on 2k ja omalajal maksis 60 evrot ja nüüd vedeleb ns pagassis
anz ja tms(vist) chillisid tna riia maanteel, mingi ull tagallaskmine käis, panid matsu ka vahepeal ja. 8)
No juhtus jah, selline värk, jõudsin just foorialt, rekkalt eest ära minna, ja siis vaatan, et autod tulevad jube kiirelt järgi egas midagi sinna samasse teeäärde (raeküla poe vastas), läksin koju, tõin näpitsad ja nööri, aga noh näpitsatega gaasi keerata oli "lõbus" vist.... Aga vähemalt sain elus esimest korda R-iga sõita.... nüüd saan, aru, miks aprilia vennad, enam alla aprilia ei taha... Ssanja rox ei avaldanud ka nii suurt muljet Kui see kuradi R , nii raske oli oma väikse hiinlase peale tagasi istuda... Peab ka mingi Aprilia kunagi ostma vist :S
Seda ma arvasin, et kohe pakkuma hakatakse-aga sellest viimasest rollerist mispeabolemaAprilia räägime alles augusti lõpus septembri algul, kuna, hetkel raha pole- ja varsti saab jälle tööl hakata käima, siis vaatab kui palju kokku saab
Enne ostmist, tee tiiru Gilera Runneriga. Ma ei tea miks aga IMO sellel on selline R'ilik tunne, kuid parem. Ma ei tea kuidas ma pärnu@chati sattusin..