Ärge onnige, pakkuge mulle Pärnu ümbruses parem arvel olevat rolli kuni 200€ eest... sigakiire, vaja trippima pinna!
Palun abi kõikidel kes leiavad dokumendid (rahakott) nimega: Gert Kutsar paluks helistada 56080312 läksid kaduma üle jõe kandis.
Vaevalt, et sa ülejõelt neid enam leiad... Muide kui keegi tahab freedo 1l pakiraami koos kinnitustega ja bens.paagi pealset gondlit, siis võid küsida..gondel hõbehall... Hind 7 eur, täpselt sama hind millega ise Gerdilt ostsin, kuid need jupid minu tmsile ei sobi, ja nüüd seisavad niisama... tegin homemade paranduse... Homme vabapäev, siis võib viimase sõidu, enne remonti teha, tahan spidole ilusa numbri tekitada 16k :lol: taipo´hh kui teepeale peaks jääma, igaksjuhuks nöör kaasa
Kas kellegil on krediit kaarti ja saaks mulle paar juppi ped partsist tellida? Anna ks 5 euri sellele kes tellib
No nüüd saad oma brändipilliga tagatulesid linnas näidata´ minu chiniinlane on selline "mitte väga värske" enam
Tasa tasa , ma panen oma masina kohe müüki , ei viitsi enam jaurata. Ostan vb mingi stock pilli asemele
http://www.upload.ee/image/2571708/DSC_0291.JPG olge hea ja pange see pilt siia ülesse , seletan kelle oma see on , kui keegi ei taju 8)