Blin, mul roll nii lahti et Zone ei tunneks ka marki ära :lol: Kui kellelgi veidi klaasriiet, vaiku ja kõvendit pakkuda oleks, siis saaks gondlid ka kokku!
Pärnus oleks kiirelt vaja klaasriiet ja vaiku väiksemas koguses. Kellelgi kindlasti garaazis on. Help!
Mul ei tule silmeette, üritan vaid aidata inimest, mida sa hüppama tuled, samas kui sa nii tark oled, siis ehk selgita mulle täpselt ära. Kukkusid sünnituslaualt maha, või midagi, et kohe vaja turja hüpata v?
Just seda sousti (klaasriie, vaik, kõvendi) mul vaja oleks, et gondleid lappida! Kui mõnel Pärnus pakkuda, siis tel viis/kuus O878O7.
Ehk oskad hinna öelda? Mul endal ka vaja, siis ostaks ära kuskilt, ning ülejäänu annaks sulle siis, mul aind üks pragu vaja parandada.
Ülejõe Gümnaasiumi taga olevast paaditehasest saab. 1kg riiet + mingi 2.5l vaiku ning veidi kõvendit tuleb kokku ligikaudu 10€.
Need poodides müüdavad komplektid on suht mõttetud, enamjaolt mittetoimiva kõvendiga, st ei kuiva korralikult ära! Kas see paaditehas asub seal autoparkla taga angaaris?
Kus sa sellist juttu kuulsid, et need ära ei kuiva? Ise olen kasutanud seda komplekti ja kuivas väga ilusti ära... :roll:
Eelmine suvi sai ostetud, et ühe tsikli gondleid parandada. See sitt kuivas korralikult ära alles nädalaga, enne kui korralikult lihvida sai. Teised detailid said tehtud sama vaigu + korraliku kõvendiga ja järgmine päev kannatas juba töödelda. Lihtsalt mul isiklikult selle tootega kehv kogemus ja eriti usku pole enam.