Sama siin :roll: ise mõtlesin tegelt võtta inka või geograafia, aga viimasel minutil otsustasin ikkagi ühiskonna kasuks, ise ei tea kah miks, mõtlesin siis vist, et vahet pole mis eksamit teen, peaasi et 4 või veel parem 5 kätte saan Või on vahet, mis eksamit teed? Seda siis järgmisesse kooli minnes..?
muidugi vahe sees, nt kui konkureerid trefnerisse ja siis sinuga on samad testi tulemused veel ühel õpilasel ja kui sina teed nt ühiskonna ja tema füüsika siis võetakse tema ennem reaalklassri vastu
Ise teen valikeksamiks keemia :wink: Kooli katsed on ju tavaliselt ikka paar kuud enne eksameid,et need eksami tulemused küll ei tohiks kooli sisseastumist mõjutada väga,kuid muidugi ei oska kõigi koolide kohta õelda seda,ise kandideerin nõo reaalgümnaasiumi,seal on katsed aprilli lõpus ja juba mai keskel saab teada kas said koooli või ei. 8)
endal see teekond läbitud , valikaineks valisin Inglise keele , hinded siis k6ik "3" , eestikeele sain peaaegu 4 ( paar punni jäi puudu ) . terve aasta mitte midagi ei teinud eesti keele tunnis ( tegime pidevalt mantti ) , ja siis küsisin õpetajalt et mis ma sain : " peaaegu 4 said " . mina : " ma ei teinud ju 9.ndas klassis mitte midagi tundides!" õpetaja : "sul on lihtsalt hea eesti keele oskus " . normaaalne.. tegin klassi tuupuritele kah ära punktidega.. hahh.. geograafia ja ühiskonna eksamid kõige kergemad.. PS: proovieksam on alati raskem kui tavaline eksam.
kes kuda valmistub? omme etas juba eksam isa küll väga ei põe, peasi et kolme ära saaks ja siis on üks mure jälle vähem.