valisin geo kuna see on suht pandav aine ma teen juba teist korda neid eksameid eelmine aasta nagu väga ei viitsind kooli sattuda ja nii see läks
noo shit tglt ma vist vaatan täna paar reeglit selleks üle, päris ilma õppimata ka ei taha minna sinna Esta proovieksamis jäi 3p 4-st puudu raisk
Jep , 4.juuni esimene eksam.. Noh , kellel siis närv sees ka on ? Endal veel ei ole ja ei tea kas tuleb , võtan rahulikult :| ! Teine eksam siis mate 11.juuni , ja siis 15 on valik eksam..
Noniii , kell kümme siis eksamitulle :| ! Edu kõigile teistele ka! Ise kardan kirjandi teemat jubedalt , sest kui on see nigel , siis kirjutan enamus aja kirjandit ! Kell üks saab läbi ja eks siis juba kommenteerib kuidas teema oli jne :wink: !
Tegelikult oli üpriski kerge eksam, aga algul ehmusin kirjandi teemaga ära Aga noh muidu oli suhtkoht lumme kusta.
ma sain "kooli mitu nägu" kirjandi eest 27 punni,meie tööd kontrolliti tna era ja sain 71 punni ehk 4,loodsin et vaevalt saab 3me era aga joppas
Sain kolme ,62 punkti , olen rahul endaga! Teised eksamid tuleb samahästi ära teha , siis olen rahul :roll: ! Mul kõik hinded kolmed , sest ma ei õpi üldse , selleks eksamiks ka ei õppinud... Tunnistusel kõik kolmed , va kehaline , töpa ja kunst!