Puts mul närv nii must 67 punkti krt mul oli hädasti nelja vaja. Käisin just ennast atvga välja elamas nüüd käed ka täis aga näv ikka must :-x Kuradi putsi augu vitt nh vittu auk nh
kõigil olid ühesugused teemad.. see eksam tuleb ju eksamikomisjonist! aga teema oli ikka suht rõve mulle ei meeldinud naq üldse
kirjandi teema imeb vilinal. algul vaatasin lolli näoga teemat ja ei osand miskit kirjutada ja ylejäänd asjadel ka juba teada saand esimesed 5 punbkti mis kaduma läksid
Mulle tundub nii, et selle aasta kirjandi teemat mõjutas suurel või vähemal määral film "klass" pallur
Ei kirjandi teema oli normaalne, sain kirjandi sisu eest 10 punkti Ültse sain kirjandi eest 25 punkti. Lõpuks tuli siis 71 punkti ja hinne 4 Nüüd tuleb matemaatika proovikivi
Kust seda ekoolist näha on? Mul suht jube kool - osad on juba eile õhtu hinded teada saanud, meile pole aga teatatudki, kuna saaks...
5 tuli ära. Ja ma ikka veel imestan, et mis imega Punkte ei tea, mingi klassiõed nägid õpsi bussi peal ja uursid kohe järgi.
krt sa mu kloon we? mul oli kh estas 71 punni ja hindex 4 ,,ja ma panin kh varem estas alati ÜLDSE tegelt ültse õige ennem examit sain selle teadaa