Tehtud. Variant B oli. Tegin ül. 1-4 nagu peab ja siis 7 ja 8, et võimalikult palju punkte saada. Ausaltöeldes loodan 5 saanda. Homme kell 11 saab teada hinde.
jah tehtus siis, oli valge paberiga, 1-4 olid kerged, siis valisin 7 ja 8 aga nood läksid suht ülekäte äta, loodan sealt saada 6 punni kokku vähemalt, et 4 saaks.
Jeeee . Sain just teada, et sain 4. 41 punkti oli . Olen rahul . Nüüd veel GEO ka vaja 4 saada ja lõpetan kiituskirjaga . 8)
trr küll, 3 sain, väga tugeva kolme , õpetajad otsisid veel kust saaks punktikest. Fuck nüüd lõputunnistus kah rikutud ühe kolme pärast :?
eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 1 punn jäi viiest puudu endal suht jama tunne ja muide proovieksamil jäi kah 1 punn viiest puudu nii et suht stabiilne õpilane olen matas
Uuh, mata eksam oli oodatust kergem, peale tööd klassist väljudes jooksin aine õpetajaga kokku, ning ta näitas vastuseid, kõik peale 1 õiged ajee (H) loodame siis 5'te see üks oli ka poolitkult vale kuna B reas 3 ül kaks vastust üks 19 mis oli ka mul ning teine 28, aga ma lahutasin liitmise asemel
täista v**us sain exami 2 krt mis masekas nagu ise tundus et kolm on ikka käes aga 3p jäi puudu,õnneks saab ennem kooli lõppuaktust asja korda :wink: :-x
Einoo meil nii, et kui kõik viied siis kiituskiri ja 500.- Kui tunntistusel aastahinded 4-5 ja eksamid ka 4-5 siis kiituskiri ja 350.-
Siis teil vapsee karm kool saab neljade7viitega lõpetamise eest raha ja puha. Täitsa timm(Y) Meil saab küll aint paberi kätte ja ongi kõik
Heh 1-4 tegin kõik õigesti, aga lisa ülesandeid ei osanud üldse . Esimest korda nägin neid suht Aga no 3 tuleb