Mul on õnneks mõlemad ühel päeval. Saab tehtud ja asja kaelast ära Siis võib hakata vaikselt suve mõnusid nautima :lol:
Mul homme füsa ja hetkel olen lahendatud ülesannetest suht paljud võssa pand... Väike närv tuleb sisse juba..
Ma valisin keemia :lol: Ärge näkku lööge See aine mul lihtsalt selga ja õpetaja hea, kes teeb hästi selgeks asja, seetõttu meie klassist oli nii mõnigi "hull" veel, kes keemia valis. :roll:
Nonii nahhj . . :lol: Umbes 50 minuti pärast hakkab eksam siis . Ise valisin Geograafia, eks näis, kui raske see aasta tuleb see . Edu kõigile eksami sooritajatele :wink:
Polnud tegelt üldse raske, aga kõige haigem oli see, et kaks kirja pidi tegema. Kuradi palju kirjutamist ikka! /OT Kes on inka suulise eksami ära teinud palun jagage, mis teema see aasta on! Aitäh! Ice @ homme hommikul esimene... kell 9
oeh esta eksam sain 4ja, mata eksami sain 5e, geo eksam tuleb ka kas 4 või 5 suht lihtne oli minuarust....
no ma kah eksamilt tagasi tegin bioloogia suht lebo oli poole tunniga sai valmis loodan head hinnet tegelt arvan et 4
Faaak, Esta oli 4, Mata oli 4 . Nüüd lihtsalt peab Geo 4 tulema, muidu kütan joodikutele molli täna :lol:
Oeh jah, inka polnud väga raske, aga samas polnud lihtne ka. Nii mõneski kohas olin kahevahel. Aga tjah, laup. siis suuline. Keegi suulisest teab midagi?
Inka suuline tehtud. Sul on kuus pilti. Esiteks räägid pildist. Siis õpetaja võtab pildi nri järgi mingid küsimused nt. mul oli mida sa vabal ajal teed jne. Ja siis pildi nri. järgi tuleb veel kahe kõne, mille ette valmistamiseks on aega 30 seki pildi ette valmistamiseks aega 5mini. Minu pildil on nt. nr A6 kus oli mingi tänava muusik ja pärast oli mingi brake tantsu dialoog õpetajaga. Ja oligi läbi Loodan et nelja ikka saan Kui ei saa hakkan jooma ja kui saan hakkan ikka jooma :lol: