väike küsimus põlvarahvale,et kas olete juba arvele võtnud? ja kui olete,ss kas see ARKi meeskond on teile midagi kurja ka õelnud,et miks see selline on ja too teistsugune ? küsin sellepärast,et plaan põlvas arvele võtta ... :roll:
Mul vedas, võtsin oma masina eelmise aasta juuli alguses arvele vist. Midagi eriti ei vaadatud, vin koodi, rehvide suurusi ja värvi 8) 8) Vihmapoiss: Panin teise masina karpa peale ja peale seda vist see jama...originaal õhufilter.
Ise võtsin ka kuskilgi augustis vist arvele, kontrollisid ainult VIN koodi, passis Must(Mitmevärviline).
hull oled peast w ? :lol: :lol: :lol: kui mina oleks tema,ss ma ei julgeks kodust väljagi tulla :lol: :lol: tema kasutaja on pets15
noo nii noo nii põlvakad,kaugel teie masinad on? minul isiklikult uus värv peale ja põlvasse väiksele arki tripile . 8)
Kaido, vähemalt lõpetasin ma põhikooli, mis sul jäi kuue klassiliseks ja kus sa jäid väga mitmeid kordi istuma. Vähemalt üritan mina keskharidust saada mitte pole autohooldusspetsialist nagu sina. Ja muideks, Kaido emme oli see, kellel liivakastiga probleeme oli. Õnneks toodi sinna liiva ja Kaidopoiss sai seal mänginas käia. Ma loodan, et Arkis on ka ikka müranõue sumbutajale. See Bidaloti plärin häirib ikka paljusid.
true story peeterpooiss :lol: :lol: :lol: 6. klassi haridus :lol: :lol: ulme tropp ikka :lol: :lol: müranõue... :lol: :lol: a,ja vähemalt ma jagan autodest kõike,mitte ei loodi tellist nagu sina (pidid ju autotehnikuks minema) .... :lol: :lol: :lol:
Vabandust Kaido, seitsmenda klassi haridus. Ära hakka mitte ajamagi, et lõpetasid 9 klassi. Kas ehitamine on vähem tähtsam töö kui autohooldusspetsialist ?
arvad tõesti,et hakkan ? :lol: ei hakka.. ma saan tartus lisaks kutseharidusele veel põhikoolihraiduse ka nii et mind ei morjenda see mida sina siin räägid ja pealegi keda see ikka siin põlva@chatis huvitab...(eriti veel sinu jutt) :lol: kui sul rollerit pole millega põlva kokkutulekule tulla,ss kao siit teemast heaga nahh*i ...