iphone unlock 4.1 3gs or jailbreak unlock iphone 3gs In case the child prefers a good minute card that says "Thanksgiving" they ought to construct an original idea about anything they may be thankful pertaining to. Try to lead them from stuff like "Playstation" however rather steer all of them for such things as "my parents" in addition to "my home in addition to our room". wax lights. Genuine wax lights works extremely well, nevertheless utility as well as started to be most liked as well as unlock iphone 3gs code unlock iphone 3gs Extensive understanding http://redunlockiphone3gs.info ?
Minge p*rse mida te nii vara seda teete, väljas veel lumi maas, tehke järgm nädal, siis ma Moostes ja saan ka tulla. Järgmine nädal kõvasti parem ilm ja vb plegi enam lund. Plz järgmine nädal
see nv räpsu tulek on natuke mõtetu sest kõik rahvas kossu vaatamas põlvamaa liiga finaal järgmine nv võin mingi sõbraga kerge marsuudi räpsus ka välja mõelda kui on hea ilm ja õhtul koos põlva ka tiiru tulla vb 8)
jes,marteni jutt jumala õige,vara veel ... masinad vaja timmi saada mõnel siin ja värki .... ilmad kehvad,ja suht vähe rahvast hetkel tulemas....nii et ootame järgmist nädalavahetust ss... :roll: ise olen muidu pm iga nv räpinas ...
Esmaspäeval oli siin paides ikka sitaks lund isegi kõnniteed olid lume all aga nüüd soojemate ilmadega sulab aga muidu siin veel päris palju seda lund :S
Lihtsalt mainisin...ega kui mainitakse mingit paika kas siis kohe mingi tuleb kokkutulek seal teha? :O
Nu jopvõimatt, ma lihtsalt mainisin, et siin on lumi maas, ega ma ei tea ju mis seal Põlva kandis on. Loomulikult Põlva kokkutulek toimub Põlvamaal, geenius :lol: :lol: :lol: