Ikka saab...loodame, et saan enne kokkutulekut tümmi tagasi peale 8) Sõber laenas võimu. Vast ta laenab ka siis Bose kõlareid.
Loodan ka, et mingit halba ilma pole...Muidu tänud, hetkel riivavad silma ainult sumpa, taguporikas ning kriimud...Kuid poritiib on samas praktiline, nrmärk küljes, suunakad, selg ei saa mustaks jne.
Ta on lihtsalt nii õline, paar roostetäppi ka, vajab lihtsalt puhastust ja siis pole jah midagi viga. 8)
väga viis .. muidu mida mu malakast arvad? :roll: kui homme selline ilm on nagu täna oli,ss hui tulengi põlva :|
nii rahvas,palun õelge mulle mitu inimest ss sinna ilmuvad??? täna on nagu eriti mõnus ilm sõitmiseks KES TULEVAD SS TÄNA PÕLVA KOKKUTULEKULE ?????
(mõnus targutaja oled)no ja pärast olen ja passin seal ainult üksi,suht mõttetu oleks 7l bena lambi otsa peale raisata ju
tra peaks valged sidurivedrud sebima,kohapealt minek on nii uimane :S nägite küll ju kui tagale lasin,alles mingi 20 kmh pealt hakkas korralikult liikuma .... :|
a selles mõttes,et nagu väike jutt käis kogunemisel läbi,et kui tartu hooaja avamine on,et ss läheks kõik koos tartu..... aga kes oleks tulijad ??