Ega vist Kulla. Ta väikse tiiru tegi kuskil bussijaama juures vms. Ta pani juba maiks aja kirja et minna lube tegema.
tatid, mis tatid et veel lube ka vaja, et rolleriga sõita naljaninad ma saan nädala pärast b-kat load kätte, siis on timm
Kle katsu olla Sa ei pea iga jumala päev, igas fucking teemas ära mainima mitme päeva/minuti/sekundi pärast sa load saad.
hehe! Jaa mull tuleb ka meelde kui lube tegin! Teooria uksetaga oodates käed värisesid! Ja siis 1 veaga rohkem kukkusin läbi:S ja siis järgmine nädal uuesti koos klassivennaga ja ühe asja vaatasin maha Sain läbi, küll oli ikka hea meel Sõidueksam oli kökimöki! Ma ei tea mis närv siis veel sisse lööb kui B-kat-i tegema :roll:
krt mul on lihtsalt nii suur ootusärevus aga mu eelmise posti mõte oli selles, et nad on tatid ja neil ei ole isegi mopi lube hea, kui jalgratta omadki neil on
aga kas keegi põlvast Henry mandlit teab we?[/quote] Ikka tean [/quote] kus elab , mul vaja ta kodu uks ülesse leida[/quote] Mis värk on .[/quote] Henry on norm vend, Muidu ja kus täpsemalt elab
Hooaja avamisest on päris palju aega juba möödas ja võiks ikka Põlvas selle kokkutuleku ära teha? Kas leiduks kedagi kes võtaks selle enda peale`?