Ja otse loomulikult läksid sa jälle teema juurde, millest mõtled No tra küll pederast, oma fantaasiad võid omasugustele rääkida, sest mina olen täielik homofoob. Minu sulgurlihase peale ära oma fantaasiaid raiska kuradi debiil.
küsimus teile et teil kokkutuleku videopealt oli näha ühe oranzi kiivit, kelle kiivi see on? ja kas teema on sellest? 8)
see peaks kasutaja pärdik keeway olema,ja tal pole sellest teemat ....alles nv sai selle masina vist ... :roll:
minuarust ülihästi hoitud masin ..... isegi raaminumbril oli veel kile peal 8) kasutaja belarus ehk kasutaja umps-i neose endine omanik on linnakas :lol:
kui tuleb uus,ss teeks räpinas,sest põlvas vähe rahvast ja ei viitsiks eriti paari inimesega ns chillia ja ns 10l maha sellepärast sõita :roll:
ai no krat.... see on juba vaieldav...2 sliderit,1 malakas,1rox,1delta,2-3 neost,1jawa,ja igast muud :roll:
mis sa teed nalja v? ikka kõvasti rohkem neid siin. lihtsalt iseasi kes sinna krdi kokkutulekule viitsib minna,kui aind tuttavad seal keda nkn iga õhtu näha. ma ei viitsiks enda võrri käimagi sellise saasta pärast panna