seda küll aga nh lihtsalt nii paljud vanad käivad suht pinda sellega et muud õelda pole kui ainult mõliseda.
ma olen just tähele pannud, et see jott on siin , kes teab rollerist ja elust kõike ja kõige paremini .
ei no ta võib teada küll paremini kui paljud pole sellele vastu vaielnud. aga lihtsalt enamus on siin pm aind kes mõlisevad.
Hetkel masinal sõbra sidur peal, milles on sees sinised sidurivedrud ja punane survekas. Liigub küll haigelt paremini kui vana setiga, aga arvatavasti benakulu suurem ja nüüd nii pöördes kah, kui minema minna või üleüldse sõita. Vana set oli kulunud stock sidurivedrud ja kulunud valge survekas.
ostsin ja panin enda malakale peale punased sidurivedrud,kütikulu kasv on märgatav kuid kohapealt minek on rämedalt sitt...panen stockid peale tagasi.aga kes ss laupäeval tartu lähevad :| ? :|
Mina olen suht kindel tulija aga kokku võiks saada konsumi parklas, sealt hea kohe tartu poole kimama hakata.
Väga hea rain.christo tuleb ka...... Kes veel tuleb?utzoo võiks ka tulla. Palun pange siia oma numbrid,et kui ma juhuslikult tulen põlva natuke varem ja teid veel seal pole,ss saan kõned peale teha.
Mine munni kui perses päev ikka...hommikul tegin kõik pisivead korda,et saaks kokkutulekule ära tulla...sain kõik ideaalselt timmi jne,aga päeva lõpuks läks mul tagarehv perse..tra ma ei tea mis saab na :- :roll:
Kakkusin just rehvi maha, sain naabrilt ratta õhkukmmi paiga.hakkan homme edasi tegema.selline unekas on peal ja ei julge unise peaga tööd teha,sest kardan,et see ei tule välja. Tehke kiirelt enda pillid korda,kui ma enda rehvi korda ei saa,ss viskan vana rehvi peale tagasi ja keeran iga 2km tagant uue kruvinsisse peaasi,et kokkutulekul saab käidud :|
Dwi dwi,lepime aja kokku mil põlvas kokku saame.tzrtu avamine hakkab kell 17,00. Et kui me hakkaks kell 15,00 sõitma,ss oleks normaalne ju ? Igatahes selveri või konxumi või mis iganes pood see on,et saaks samas kohas kokku kus eelmine kord JA ÕIGEKS KELLAAJAKS !!