Jestas küll, tulen kindlalt kaidoga ja vb tuleb ka kasutaja Pärdik- kokkutulekul oli oranzi keeway factiga. Masin sai ka puhtaks pestud
Tegime isaga siis sumpa puhtaks, aga tagumine velg läheb nüüd uuesti värvimisse...ei tea kuna, aga kunagigi...nüüd vill kah sumpas, vaiksem sitaks. Utsoga juhtus ka väikene õnnetus, ta ei pruugi tullagi. :|
las poiss tõidab kui liigub meie keskel ja kõvasti putru täna sööb,et natsa suureks kasvada tänasega,ss ma kahtlen,et politseionu tema vanust küsib
keegi minuga ruttu enne avamist märjal ei viitsi käia,mul vaja over range ära osta .vana varjo annab otsad :|
Kindlast jääb liiklemisoskus vajaka, kui inimene ei oma mingitki tüüpi lube ja seega pole saanud ka vastavat koolitust vastava mootorsõiduki juhtimiseks :lol: :lol: :lol:
oot,kas ma tean sind ? tuled siia hüppama ja räägid asjadest mida sa isegi ei tea .... ausalt ,mingi jott-i väikevend ??
mind sa ei tea ja mina sind teada ei tahagi :lol: , ja ei ma ei ole mingit joti väikevend, lihtsalt räägin asjadest nii nagu need on ja pole mõttet mulle vastu vaielda, sest muidu ma lähen nurka nutma :|