eks ta omamoodi "killuvend" ole ja ,aga päris normid pildid jäi sector. poleks võinud mu malakast pilte teha,ss poleks tagatausta ära rikkunud mu rõve koletis
Jouks Mõtlesin, et kui mingi aeg sõidate kambaga, siis võite mind ka kutsuda sõitma, üksi suht igav cruiisida Kaidol nr olemas Muidu, see spido on elukena! 8) Ja üldse on pildid suht kenasti välja kukkunud, ainult kaidol võiks olla kulmudega esigondel, praegune üldse ei meeldi (mõtlen rohelist) märk
Kuidas kellegile, ise olin ka rahul oma masinaga, kui 100% timmi sain. Kiirendus oli super ning lõpp kiirus jäi nati alla 80 km/h autospitti sirgel. :roll: Kuid pärast paarikuuset sõitu kadus masinalt jõud ning hakkasid jamad tulema. Video sellest kui mu STC junn liikus ( tean et tee oli natukene mäest alla ): http://www.youtube.com/watch?v=3QzILp5x3QA Igatahes homme Yamaha Aerox R'i järele 8)
Kas keegi teab, kuidas põlva ARKi töötajad suhtuvad rolleri regamisse ? Vaatavad kõike korralikult või aind Vin-kood ?
Ma ei tea millest see oleneb, aga mul vaadati ainult värvi ja VIN koodi. Mul enda masin juba aastast 2008 ja töötab muretult, õnneks.
Veits kaugel räps Kuulge, kuidas seal ARKis käib, kas nad vaatavad vin koodi üle ning siis löövad arvutisse, et rotitud poleks ( isegi kui sul originaal dokid olemas ) või lic. vaatavad, et ühtiksid koodid ?.