:lol: :lol: aga võiks mingi kokkutuleku korraldada küll,las olla jälle christo korraldaja :lol: :lol:
no kui venitatakse ss venitatakse,sind me küll korraldaja rolli ei pane. tee oma vladimjerite ja diimadega kokkutulek.
aga tegingi juba! ise küll kohale ei tule. see peaks juba tavaline olema,et korraldajat ennast pole kohal. kaido siuke taibukas eestvedaja küll paneb plaani paika.
egas jah,selles suhtes on see juba tavaliseks muutunud,et korraldajaid kohale ei tule :lol: aaaga mina küll midagi korraldama ei hakka juba selles mõttes,et ma lendan peipsi äärest laivi ,teiseks:ma ei tea põlvat niivõrd hästi,et marsruuti kokku panna.kolmandaks:sinna nkn eriti palju rahvast ei tule seega oleks mõtekas lihtsalt mingi tavaline chill nagu viimati kui põlvas käisin 8)
Õhtust! küsimus siis selline, et kas keegi oskab öelda kus saaks hiina rolleritele uusi plastikuid osta?
Vaata varuosade teema alt vms... Ütle mis rollerile ? Võin hiina rolleri esiporikat pakkuda 12'' veljele.
varuosade teema alt ma ei leidnud midagi hiinakate plastikute kohta. http://www.upload.ee/image/2457999/Photo0207.jpg selline nägi välja
ei lähe ikka küll. (omad kogemused) kui sobitad mingi teise hiinlase gondli teisele hiinlasele,ss raamikinnitused on küll samad,aga sel juhul pead vahetama terve gondliringi kuna hiinakatel on siiski gondlitel vahe olemas 8)
Ähh, neid phmt kõige lihtsam leida. Vaata Freedo4 / keeway f-act'e / STC B09 vmss varuosade teema alt.