me magnaga siin mõtlesime(juhul kui ta saab rolleri) et võiks ss juba laupäeval väikse kokkutuleku põlvas korraldada ...just saying :roll:
jes,võtaks põlvast teele väiksed purksid ja möllud,ma võtan TAB-i et teha väike video ka pärast ja möllu (väike stunt,väike drift)just saying :roll:
Ma ei tea drifti algusaegu täpselt, ma arvan, et kokkutulek Põlvas vms. on suht mõttetu, vahime 15min Põlvas niisama, siis Tartu poole ja peale drifti vaatab, mis saab.
Jah...Põlvas on mõttetu, ma arvan. E: Ma arvan, et mõtekas oleks minna 11.30'neks kohale...siis hakkab nagu see värk pihta, võinii..aga siis peaks kell 10.15 startima Põlvast..
Teeks parem põlvas ikka, mingi 13.00 algusega turu platsi parklast, mis on surnuaia vastas..., ning tripiks hoopis mööda põlvat :// Kaido- says: Täiesti nõus
tekkis ka küsimus et mul roller arvele ära võetud ja kõik jutud aga numbrimärki ma ei saanud toopäev kätte kas ma siis võin sõita nt esmaspäev ilma numbrimärkita põlva ja tagasi?et otsida oma numbrimärk ja rolleri dokumendid. kui küsimus miks ma numbrimärki ei saanud siis et olid neljapäeva õhtuks otsas ... 8)