:lol: :lol: ei tegelt perenaine,võta veitsa vaiksemalt siin.[/quote] sinusugune idioot võiks natuke vaiksemaks võtta ekraanitaga.
sinusugune idioot võiks natuke vaiksemaks võtta ekraanitaga.[/quote] sorry perenaine,aga ma olen irl ka sama ülbe erinevalt sinust
oot oot oot,kes kaklemisest rääkis? meil jäi jutt,et kui räpinas näen,ss lendan ligi ja ütlen mida temast arvan... eks näis mis edasi saab.. juba jutud liikvel,et fight jne :lol: rolleriklubi on küll nagu 1 paras külakoht :lol:
nii kui kellegi huvi siis mul kuurinurgas hunnikus juppe jne.. panen mingi listi ka : mootori plokk kus ülekanne sees,väntvõll,kokkujooksnud ja hõredaks jäänud silindreid,üks morini 12tolli tagumine trummel velg koos rehviga,üks morini ketaga velg 12tolli rehvi saab kaasa,üks esivelg 12tolli koos rehviga, esihark koos amortitega +lenks,raam,istmebox ,juhtmestik mis koos raami ja esihargiga koos penapaak ka küljes esipiduri süsteem küljes ja esiratas all,igas juppe veel. hinnaks algselt 50€ tingi natuke ka kui vaja. 8)