+1 8) aga endiselt sebige roxi raami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
Kaido , su roxi raami ostmine hakkab vaikselt üle viskama , absoluutselt igalpool on sinu roxi raami teemat ! võta veits vaiksemalt , ma arvan , et kõik inimesed teavad juba et sul seda vaja .
miks ma seda teadma peaks? arvestades seda,et kui sa kunagi msnis mu käest mingeid juppe tahtsid osta,siis tolleaegse jutu põhjal poleks kümmet ka pakkunud.
[/quote] miks ma seda teadma peaks? arvestades seda,et kui sa kunagi msnis mu käest mingeid juppe tahtsid osta,siis tolleaegse jutu põhjal poleks kümmet ka pakkunud.[/quote] ma ei imesta kui kaido sust vanem on. just sayin :roll:[/quote] perrse ei taha minna ? :lol: (just saying)
ma ei imesta kui kaido sust vanem on. just sayin :roll:[/quote] perrse ei taha minna ? :lol: (just saying) [/quote] Sinu *PIIKS* v? Ei, tänan.[/quote] mis jahud nsiis
joujou, keegi põlva tiirutama ei viitsi v? võiks mingi väikese kokkutuleku teha, nkn aind mingi 5 rollerit kohal aga pohh too