Selgituseks,kui seda Big Boret ehitasin ostsin tegelikult kaks Beta Ark rollerit millest sai kokkuvõttes üks masin,see mis üle jäi saigi nüüd maha müüdud. Kodarratastega variandi ostsin kasutajalt Builder3 ja teise kasutajalt BetaArk. Tänastest sündmustest siis niipalju,et hommikul tööle sõites panin kruusateel külje maha ja roller vajab uuesti värvimist. Plastikud kõik terved ainult kriimud peal
Endaga pole hullu rohkem,kui jalg on veits kange. Aga juhtus asi nii,et kiirustasin linna ja teepeal tuli meelde,et olen vist telefonid maha unustanud, loomulikult oli vaja kohe kahe käega taskuid katsuma hakata,aga ei pannud tähele,et ees oli trepiline lõik,siis tegi roller paar kiiret liigutust vasakule paremale ja pikali ma olingi. Kiirust võis olla kusagil 70 kandis või veidi vähem. Ja selle lennupeale ei lagunenud küljest mitte ükski plastik rääkimata mõradest. Ei soovita järgi proovida! :lol:
mul oli sama jama, aga panin mingi umbes 80 ne pealt , jalal kõõlus,käed varbad k6ik asjad olid l6hi jalg kipsis jne
Paneb imestama , et keegi põrguvenda halvustama ei hakka , et ta laksu pani , muidu igat venda sõimatakse debiilikuks 8) Vabandust , et OT . Muidu võiksid tõesti midagi huvitavat katsetada veel .
itaalia värk, oleks sa mõne tsintsuga matsu pannud, liimiksid vast kondleid prääga supper liimiga kokku
Ma arvan et teine on siiski kõige võimsam. Ega's muud kui jaksu Põrguvärgile rollerdamisel, edu tagab ta endale ise, seda pole mõtet soovida...