Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Sai siis ka täna rolleri hooajaga algust tehtud,tööle ja tagasi 60 km. Masin sõidab hästi,aga kuradi laisk on,üle 75 ei lähe. tahaks juba seda 70 Malossi silkut proovida,ehk loeb seda mõni malossi müüa,siis tehku pakkumine.
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Kena masin,oli endalgi plaan selline osta aga sai sp2 ostetud.Palju selline kütust võtab?
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force http://scooter-center.com/catalog/produ ... _6110_6114 ken112 tellib sealt juppe .Ja ega sellele sumpse ka eriti müüa pole lazer x pro,zx ja technicas rs ja next r rohkem sealt küll ei leidnud
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Mul juba natukene need silku asjad susisevad,ehk mõne aja pärast saab ära proovida. Aga kütuse kulu on mingi 2-2,5 l. sajale,väga odavalt saab sõita ikka.
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Sai siis nädalasees masinal ka natuke jõude mõõdetud. masin täis stok ainult Malossi E5 koonukas on küljes originaal ajuga= 4,1 hp. Aprilia ajuga= 4,8 hp. jõud mõõdetud tagarattast!
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Jumala asjalik masin ikka,seda ma alati mõtlesingi, et su displayl mingi kahtlane masin, aga täitsa hea !
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Sai siis veel külge kruvitud Tecnigas sumpa,jõulisa tuli mingi 0,3 hp. Pole just eriti palju,aga tuntav. Mis huvitav,et tippkiirus suurenes ja nüüd lippab 90 km.h
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force See on ikka ülim masin ! Mitmene paak ? Huvipärast küsin , mitmesed rullid sellel on stokis ? (kui oled vaadand)
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Mõõte küll ei oska hetkel peast ütelda,aga samad mis vanematel Pesoodel ja Hondadel. Paak mahutab 8l.
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Järelikult 16X13 rullid? Kas ringi sõidad Pesoo enda aju või Aprilia omaga?
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Ma ostsin sveitsist ühe jet force varuosadeks ja sealt sain mingi moditud aju, tollega käib kõvemini ,kui Aprilia ajuga ja kiirust olen 100 ära näinud. Ja mootor on endiselt 50cc
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Pmst stockis 4,8hp suht hea ju. Mõni vend tuleb seletama, et "Halb ju, apriliad on 7hp stockis" Ma tahaks teada, palju nad reaalselt lähvad Väga kena ja haruldane masin on
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Ei,GPS-iga pole mõõtnud,sest pesool endal on digitaalne spido ja suht täpne. Aga noh,see 100 tuli ka nii,et allamäge ja tagant tuulega,aga muidu 90 km/h pole probleem.
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Jah,tookord kirjutasin teadmatusest,aga nüüd juhuslikult oman sellist vedelikjahutusega Ludixit. Nii,et see viga saab siinkohal parandatud.
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Üks ilusamaid rollereid. Päriselus ühtegi Võrus liikumas näinud. Stocki kohta lähevad need jah hästi edasi. Edu sulle ilusa rolleriga