Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Koonus andis midagi juurde kh ? jet force üks kõige kenamaid rollereid ever made
Re: Põrguvärgi Peugeot Jet Force Kuna mul on taha kombineeritud aeroxi esi porikas ja kuna see originaal õhupuhasti oli ilge kobakas,siis saigi pandud E5 koonukas. Aga ningit kiiruselisa see küll nüüd ei andnud, pigem akustiline efekt suurenes.
Re: Põrguvärgi Peugeot Jetforce 2007 Tore on vaadata kohe sellist rollerit siin saidil SR-ide ja Roxide vahlet. Irl tahaks ka näha. 100 on päris hea stocki kohta tõsiselt. Kas müüd hiljem maha ka? Kui müüd siis ple mõtet mootorit tuunida? Niikuinii seda raha tagasi ei saa mis mootori alla paneksid. Aga edu sellega.!!!
Re: Põrguvärgi Peugeot Jetforce 2007 Roller on juba müügis. viewtopic.php?f=41&t=26897&p=474744&hilit=Peugeot+Jet+Force#p474744
Re: Põrguvärgi Peugeot Jetforce 2007 ei tea nüüd kumba uskuda :roll: siin on aasta 2007 aga müügis 2005 aasta Jetforce las põrguvärk tuleb ja ise räägib :wink:
Re: Põrguvärgi Peugeot Jetforce 2007 Mul on neid Jet Force kaks tükki+ veel üks varuosadeks. Kuna mul nagu kahte vaja pole, paningi ühe neist müüki.
Re: Põrguvärgi Peugeot Jetforce 2007 Täna sai peale aretatud aeroxi stock õhufilter,kuna see koonukas E5 tegi väga ebameeldivat heli ja mulle üldiselt ei meeldi koonukad. Nüüd masin jälle vaikne!
Re: Põrguvärgi Peugeot Jetforce 2007 Roller on mul samasugune pereliige nagu koer,seega talvitub toas.
Re: Põrguvärgi Peugeot Jetforce 2007 kas selle masina j2tad pm stockiks või teed ka mingi sport 50cc või mingi lahjem 70cc ?
Re: Põrguvärgi Peugeot Jetforce 2007 Minutada pole enam tal seda rollerit, see nii vana teema kah juba ju.