Pöörded ja esimask

Discussion in 'Help!' started by BeAfro, Nov 24, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38
    Ma homem vaatan arvatavasti, hetkel nii sombune ilm ja ei raatsi isegi välja võtta seda. Kettad on kusagil 25€?

2. BeAfro

1,770
    12
    38
    A ja kui teil sellist maski on pakkuda, nagu seal esilehel, siis võtaks kindlasti ära selle hea hinnaga, väiksed kriimud ei loe mitte midagi, peaasi, et tuled töötaks ja selline välja näeks taoline, sx oma või derbi x-trem oma, ei loe.

3. BeAfro

1,770
    12
    38
    Keerasin natuke vähemaks, nüüd viiendaga tibends dobens, ainult 6. libiseb.

4. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Vaheta sidurivedrud ära.Arvatavasti lahjad juba.

5. BeAfro

1,770
    12
    38
    No ma ostan vedrud, kui ei aita, siis ka kettad.

6. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
    2 asja. Kas libiseb või ei lahuta ka hästi?? Kui ei lahuta enam hästi ja käik läheb raksuga sisse, siis kettad. Kui lahutab aga libiseb pikalt, siis vedrud.
    Kindluse mõttes vahetaks mõlemad ära ning uus õli ka sisse. Pole piisavalt suur kulu terve talve peale, sest talvel pole võrriga midagi teha.

7. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Talvel saab võrriga sõita.Eriti veel käigukaga.

8. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
    Ei näe mõtet masina hooramisel. Vaevalt et te talve jaoks masinaid timmite. -10 kraadi väljas on segu ikka väga palju lahjem. Peale selle on veel külm ja libe.
    Kui ei jaksa juba sidurikettaid osta, siis võib ainult naelrehvidest unistada... ning kui kuuri alt masina päevaks välja ajamist võib sõitmiseks nimetada, siis laske aga käia.

Ehk siis sõitke palju tahate- midagi juhtub oled ise süüdi.(liiklusesse elusees ei roniks miinuskraadidega, kui just eluisu otsas pole)

9. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Kes räägib liiklusesse ronimisest?Naastrehvid ei pea kindlasti olema.Ettevaatlikult sõites saab ka tavalistega hakkama+naelrehve on kerge teha.Alati on olemas soojad riided.

10. BeAfro

1,770
    12
    38
    No vedrud tellitud, varsti saab paki kätte ja õli lähen ostan ka mingi päev ära. Ise alles täna sõitsin lumega, ega rohkem vist ei taha kah, lihtsalt ära proovida.

11. trollface1

trollface1 Member

46
    0
    6
    mul oli sama jama kui uue mhr i peale panin, algul üldse ei läinud edasi ja järsku tuli haige tõmme pärast tuli välja, et vaakumi kraan nussis(vaakumi leke) puurisin vaakum klapi läbi ja pärast töötas korralikult ;)

12. BeAfro

1,770
    12
    38
    Ei no mul on nii, et kui kuuenda sisse panen siis lihtsalt koguaeg pöörded põhjas kui gaasi annan, alla ei lähe. Umbes nagu rolleril gaas põhja ja sama hääl, teiste käikudega on korras.

13. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36
    kuuendaga on vedu nii raske juba kolmandaga kohalt minnes peaks sarnane effekt tekkima. Ilmselt tarvis uusi sidurikettaid sul.

14. trollface1

trollface1 Member

46
    0
    6
    asi võib siduri vedrudes ka olla

15. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Mul lahendasid sidurivedrud kõik probleemid.Mul libises iga käiguga.Üle poole gaasi andsin,siis hakkasid tuurid kohe tõusma.

16. BeAfro

1,770
    12
    38
    No jah, mul teiselt ja esimeselt kõrgetelt pööretelt selline tõmme, et mine metsa. Kõrgetelt lased korra gaasi alla ja siis põhja siis tirib kohe tagarattasse, sidurivedrud tellin kohe ära ka siin paari päeva pärast, kena jõulukink.

17. BeAfro

1,770
    12
    38
    Nüüd tekkis uus probleem, pole veel mootorit lahti kiskunud, aga täna sõites neljandaga, siis kusagilt 7000 pöörde pealt lihtsalt läks sidur peale, proovisin seda ka viiendaga ja täpselt sama jama. 7500 pealt kusagilt või 6500 pealt läks sidur peale, teiste käikudega korras, kuuendat ei ole proovinud. Sõber ütles, et mingid hammakad mootoris peksavad üle, esimest hammasratast, seal kus kett on, seda on piisavalt, sealt ei saa ta üle peksta kuidagi. Sidurivedrudes ma arvan, et pole enam see asi või on? Sest enne läks sidur poolildi peale kõrgetelt pööretelt, nüüd läheb täiesti peale.

18. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    Kas viskab käigu välja (vaba käigu peale) ? Või lihtsalt nagu tuleb sidur peale ja ongi kõik ? Kui viskab vaba peale siis on kindlalt käigukastist hammakad kulunud.

19. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Sõida niikaua kuni sul midagi laiali lendab. Ära jumalaeest mootorit lahti võta ja vaata, mis viga võiks olla.

20. BeAfro

1,770
    12
    38
    Lihtsalt viskab siduri peale, lasen pöördeid alla poole siis saab uuesti sõita.

To minaise, homme võtangi lahti kogu kupatuse, pole sõitnudki pikka aega, täna panin üle nädala tööle korra ja sõitsin 1km.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte