Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 HAHAHHAH :lol: :lol: :lol: :lol: Aga praegu igastahes tegin tule puhtaks seest ja väljast, keegi oli alla sisse augu teinud ja sealt pritsis kõik pask otse klaasile sisse. Augu sulatasin kinni ja pesin klaasi ja selle reflektori vms. seest ära. Panin silikoniga kokku ja praegu seisab ja kuivab toas kapi peal.
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Sril ongi seal vist auk, vähemalt mina seda teinud pole, äkki eelmine omanik .
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Täna sai siis uus tosool sisse, kondlid enam-vähem peale. Esikondel ja jalgevaheline veel panemata. Üle-üldiselt sai pestud ja vaadatud, kus miski läheb. Loodetavasti saab homme viimased kondlid peale ja tuled kõik asjad kokku ära. Siis garaazi nurka seisma, kuniks veljed all ja siis juba suve ootama 8)
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Seda reflektorit või kroom/läikivat osa ei tohi pühkida ega pesta vms.. see kaotab selle õige valgustamise vms ära
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Mul seda kroomi polegi, must lihtsalt. Ei oskanud paremini seletada.
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Jo, kuna mul on olemas nii must kui punane iste, siis mõtlesin, et kumb paremini sobiks. Mis teie arvate?
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 las padi teeb nii nagu padi teeb,malaka tegi ise ja nägite kui kena isend sellest tuli 8)