Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 3 ringi tuli ilusti ära qutil, proovisime pikkust ka siis üle 1,2 km ei tulnud peab harjutama veits
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Pohh, aja runner pöörde ja laseme koos riiamäest selg ees tagal alla.
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Just sai tuldud sõitmast, tööriistas tulid päris hästi ringid. Jalg lenksul tleb ka hästi.
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 no astarova, täna sai 6ks kuuks kindlustus ka ära tehtud, очень хорошо хорошее катание
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Kindlustus tehtud. Lõpuks jõudsid kaua oodatud jupid kohale ja sai peale visatud. Esiporikas, esisuunad (toonitud) ja tagaistuja iste. Nüüd poole kenam ikka, enne oli nagu kuidagi poolik.
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Igatahes, vahetusse läksid väntvõlli laagrid, terve mootori simmerid, uus rihm, rullid, kolvirõngad, kolb. Nüüd peaks suveks kõik kulujupid vahetatud olema.
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Omanik on paras *PIIKS*, öösõidul nõudis koguaeg mingit blokipolti. Rääkis, et ma olen talle venekütti võlgu jne. Hea, et me ollubmxga ja mingimagnuzega relva talt ära saime võtta, kes teab, mida poiss oleks korda saatnud..
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Vedas sul rsk, et varem ära läksid. Järgmises peatuses oleks hambad sisse löönd :-x
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 ilus võrrel. aga räägi kuidas sa selle numbrimärgi underi külge kinnitasid
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Amm, ma ei oska isegi öelda hetkel, kuna ei meenu. Võin mõnipäev järgi vaadata, kuid seal on alumiinumist kinnitused.
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Eem, kuna kinnitasin ise selle sinna, siis emm . võtsin 2 juppi garaasist, mida sai pöörata näpitsatega 90 kraadi, oli 2 auku nagu, pmst peab olema 2 auku, siis puurisin läbi underi ja läbi numbri augud ja kruvidega kinni. Peab mõtlema .