Palun abi 4t rolleriga!!!! KIIRE!!

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Jan 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    mu roller ei l2he mingil tingimusel k2ima vändast ega kick-ist :-x
    Proovisin topkat ja siis kohe hakkas lubama , ja siis deeem akku sai tühjaks :lol: :-x

2. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Nagu ma aru saan siis soovitate kollaseid sidurivedrusi ja survekat?. 5g rulle?
    Aga mis teeks kui panna lillad sidurivedrud ja kollane survekas? (need mul olemas).. Kas need on liiga jäigad? Mitme grammised rullid peaksin siis panema? Kas võin jätta ka stock rullid?
    Pole ennem neid rulle ega vedrusid vahetanud ega midagi.. :roll:

3. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    aga mis sul muidu roller lheb k2ima ?

4. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Nüüdsest käib roller nagu kella värk, aga vahepeal tuli veel üks viga ette ja selleks oli küünal..

5. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    kuidas k2ivitub siis ? kaua pead k2iama või lheb kohe ?

6. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Natuke pean käiama, healjuhul 2-3sekundit.

7. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Uus probleem.. Roller ei lae enam akut. Kontrollisin nii, et panin rolleri käima ja ühendasin juhtmed aku tagant ära ja tuled kustusid kõik koheselt aga kui aku küljes oli siis toimisid tuled ilsusti. Mul kontrollitud mähisest tulevad juhtmed, pistikud korralikult kinni jne... Kas viga võib olla mähises?
    Tuled sain muidu korda, viga oli massi juhtmes, see oli pooleks murdunud, parandasin ära ja toimib,aga et see nüüd tuli, et enam ei lae..

8. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    eks sul siis karpa timmis :D aga kus rollu seisab soojas külmas :D ?

9. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Roller seisab külmas.

10. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Aga osta malossi multivar sisse kui raha on, aga kui eraldi jupitad, siis võta 5g rullid, kollane survekas ja sidurivedrud ka mingid kollased või rohelised.
    Kui jätad originaal rullid, mis peaksid kaaluma 6.5g, siis pane sinine või lilla survekas.

Aga minul ka roller töötab nüüd normaalselt, karpa vajab timmimist ainult ja CDI ka hakkab pöördeid piirama.
    Ja Sparc0, sul mingi viga kallal rolleril, sest selline külm ei mõjuta enam midagi rolleri juures.

11. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    eks vaatan veel mida ostan variaatorisse.EKs täna hakkan jälle lammutama, et teada saada viga, et miks roller enam ise ennast ei lae...
    Moded võite teema lukku panna, sest teema ka juba pikaks läinud ja roller sõidab aga nipet näpet on selle kallal veel teha...

12. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    mdea karpa hullult timmist või midagi , ostan ka uue karpa :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte