Palun abi 4t rolleriga!!!! KIIRE!!

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Jan 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    kontrollitud teise akuga juba ikka sama...

2. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    kas oled kindel et to akku-gi töötas ?

3. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    See oli auto pealt võetud aku mis ostetud eelmine aasta juuni

4. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    vaata start , 2kki kinni kiilunud , varios vaata alguses . sest to veabgi vänta .

5. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Kuskilt ei takista ega midagi olen seda varjo kaant maha kiskund ja pole midagi kahtlast silma hakanud..

6. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    no igatahes kui kaane maha võtad , toda starterit PEAB saama k2e järgi keerata.

7. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Kui sul mootor raskelt ringi käib siis oled midagi kokkupanemisel valesti teinud. Mis tast üldse aku pealt piinad, jalgstarterist PEAB ikkagi korras mootor käivituma.
    Oled sa üldse varem seda hiina 139QMB mootorit pilbasteks võtnud, kokku pannud ja tööle saanud?

8. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Mille muu pealt ma siis teda piinan kui mul on kick start katki.. Algul vedas mootrit ilusti ringi, aga kui oli juba roller terve öö külmas siis järgmine päev ta ei vedanud nii nagu peab. Olen hiinaka lahti kiskunud ja tööle ka saanud seda täitsa kolm korda see nyyd naljas kord aga jah nüüd ei saa käima..

9. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Tee siis jalgstarter korda, starteri põletad vartsi maha. Lahti võtmise all pean silmas täielikult laiali, silindrid kolvid maha jne. Mitte varikarullide vahetamist.

10. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Mul vaja uut varjo kaant... Ja mul oli mootor nii laiali kui võimalik

11. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Milleks uut varikakaant? Tavaline asi, mis tatikad suudavad selle jalgstarteriga teha on see, et elavad selle vända ostas ja murravad kaanes oleva poolkuuvõlli kinnituse kaane enda küljes lahti. Alumiiniumkeevitusega saab odavalt korda ja kestab ilusti edasi.
    Ega sul muud üle jää, kui mootor uuesti lahti võtta ja hoolega üle vaadata, kas ikka panid nii kokku kui vaja. Ise usun, et panid nukkvõlli-väntvõlli märkide kokkupanemisega või klappide reguleerimisega puusse.

12. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Ma sain rolleri käima siis kui mootori alla panin.. aga kui järgmine päev tahtsin proovida siis ei midagi aint sumpas teeb kõva paugu.

13. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Siin sa küll käimasaamisest nagu ei räägi või mis:

Sa vist ise ka ei tea enam, mis ta sul teeb ja mida mitte.

14. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Ma ütlesin et sain ju käima ja suri välja.. Mis siin rasket aru saada.

15. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Viis sekundit lörtsumist ei ole ju mingi käimasaamine. Kirjutad sellist soga kokku, et mina küll enam eriti aru ei saa, mida ta sul tegi või ei tee.

16. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    :-x :-x :-x Kui sain rolleri raamile mootori alla siis hakkasin käivitama.. Natuke aega lasin käijata, sest ei tahtnud kaua lasta. Proovisin uuesti ja sain mingiks 5 sekundiks käima ( tiksus korralikult), siis suri välja.. Hakkasin uuesti proovima siis hakkas summutis paukkuma ja tuld lendas, ega enam käima ei läinud. Võtsin küünla maha puhastasin ära (puhastasin ära), panin küünla tagasi.. Keerasin segukruvi kinni poole ( mingi poole ringi) Enne oli kaks ja pool ringi lahti. Hakkasin uuesti käivitama, ega käima ei läinud aga paukus..
    Säde on hea, kütust saab peale, õhku ka saab.( lisaõhku kahtlen et saab)

17. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Vii remonditöökotta, sest sina seda korda ei saa.

18. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    No mis sina arvad kus võiks midagi valesti olla vms?
    Sul alati kui keegi milleski aru ei saa rolleri kohapealt ja ütled kohe: Vii remonditöökotta, sest sina seda korda ei saa. :lol:

19. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Mida ma pean siis ütlema, näen ju jutu järgi juba ära, et sinust endast ju asja pole. Muidu ju asi töötaks. Nagu oleks mingi raketimootoriga tegemist, mida tööle ei saa.
    On sul üldse puhas ja värske bensiin paagis? Ennegi nähtud neid, millel paagis ollus, mida bensiiniks küll enam pidada ei saanud. Karbuss legodeks, puhtaks,paak ära loputatud, uus bensiin sisse ja korras.

20. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Kas arvad et asi võib peituda bensiinis? Bensiin on 7 jaanuarist 2012 seal paagis.. See on siis vana juba?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte