Palun abi 4t rolleriga!!!! KIIRE!!

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Jan 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

No kust mina näen, mis sul seal paagis on? :eek: Kust mina tean, mis paska või mittepaska sul seal paagis on või ei ole. Mina saan ju siinpool ekraani ainult oletada. Kordan, mina ei saa sinu rollerit ju üle veebi korda teha. Sina ISE pead selle korda tegema. Kui ei saa hakkama, siis selleks on kogemustega inimesed olemas.
    Mõtle nüüd ka vehelduseks, kui säde on olemas ja küünla märjaks peksab siis mis võivad põhjused olla? Mõtle.

2. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Paska seal sees nüüd küll ei ole sest Novembris puhastasin paagi korralikult ära ja sai vahetatud küttefilter.. Aga ainuke asi mis on on jah et küte 7 jaanuarist seal.. Eks mingi päev proovin lasen selle kütte välja ja uue sisse.. Eks näis mis siis teeb.

3. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Oh jummel küll, vähem kui kuu vanusel korralikust kohast saadud bensiinil ei ole kindlasti midagi viga. Miks ta sul silindris aga ei sütti on küsimus. Käivitamisel kindlasti gaasi mitte peale keerata, kui, siis väga-väga vähe.

4. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Käivitamisel ma ei tohigi gaasi anda.. Kui annan gaasi siis tõmbab aku nagu täiesti kotti kuigi akulaadija oli ka järgi..
    Aga nüüd kui ma gaasi ka ei anna siis ka selline tunne, et aku oleks kottis. Proovisin töötava akuga ka aga ikka sama.

5. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Ära vii remonti küll sa hakkama saad , ja seegu õppid ! Ega mina ka korraga kõike ei osanud , ja küsisin siit abi :roll:
    Sul viga võib peituda karpas , kuna külm õhk l2heb vastu metalli ja jääb sinna siis sellest tekkib aur , ja vesi , ja kui vesti karpas siis ta ei saagi k2ima minna , kuia karpast mingit
    vett tleb , siis ta mootoris ei plahvata korralikult .
    Kas sul mootor kotti ei jooksnud ? õli oli üldse sees kui tööle panid ? ja miks muidu mootori laiali võtsid ?

6. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Tead kuidas kontrolli pena , võta karpast voolik lahti ja vaata hoolega sinna sisse ja k2ia , ja vaatad kas tuleb midagi välja .

7. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Tuleb, tuleb.. Võtsin ühel päeval vooliku karpa küljest ära ja kütet muudkui jookseb ja jookseb ilma et oleks rollerit käivitanud :D

8. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Kas sa üldse eelnevat lugesid või? Kui karpasse bensiini peale ei tuleks, siis misasi selle küünla veel sinuarust märjaks teeb? Miks mootor lahti käis? Esimeses postis ju kirjas miks käis.
    Mis külm õhk jääb karpa seina külge kinni, siis tekib veel aur......misasja? :eek: Mida sa tarvitanud oled?

9. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    :lol: :lol: Võtan täna mootori uuesti lahti ja vaatan uuesti kõik üle.

10. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    jott, miks külm ilm ei mõjuta?
    Mõjutab ju? Kui külm õhk siis küttesegu ei plahvata hästi:roll:

Oota parem sula ilma ära ja tee kick korda ja proovi uuesti. Endal hetkel sama jama, sulailmaga töötas ja kui kerge miinus siis mitte. Sellise ilmaga ei taha mõni autogi tööle minna ja veelvähem läheb te võrr pöördesse sellise ilmaga.

11. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Kas ma ütlesin kuskil, et EI mõjuta? Täiesti piisab segunõela tõstmisest kohe päris üles välja ja asi korras. Nagu eelnevalt ka kirjutasin, siis minu kunagine hiina 4t roller käivitus ka miinuskraadidega jalgstarterist ilma igasuguste probleemideta. Kahetaktilised on miinuskraadidega palju kapriissemad,kui neljataktilised.

12. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    ma sain õieti aru , et võtsid nõela v2lja ja panid ülej22nud membraan tagasi ja kinni , ja siis töötas ?

13. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Sa said järjekordselt valesti aru. Ma pole kuskil öelnud, et ma seda tegin, mina rääkisin segunõela tõstmisest ülespoole. Selgelt ju kirjas.
    Küll aga on osad hiina 4t rollude karbussid sellise lahendusega, kus segunõela reguleerida ei saagi. Neile võiks talveperioodiks suurema peadüüsi sisse keerata. Tegelikult ei olegi roller mõeldud talvel sõitmiseks.

14. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    noh aga sul seal kirjas : Täiesti piisab segunõela tõstmisest kohe päris üles välja ja asi korras. Nagu eelnevalt ka kirjutasin, siis minu kunagine hiina 4t roller käivitus ka miinuskraadidega jalgstarterist ilma igasuguste probleemideta.
    on kirjas et sa võtsid üles täitsa välja siis järgnes sõna et , siis minu kunagine hiina 4t roller käivitus ka miinuskraadidega jalgstarterist ilma igasuguste probleemideta

15. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Mismoodi sa siis oleksid aru saanud, kui oleksin vastupidist tegevust kirjeldanud.
    "Lasin segunõela kohe täitsa alla välja". Sinu arusaamise järgi kiskusin kuskilt altotsast nõela üldse karbussist välja või? :lol:

16. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    omg -.- vana sa oled ?

17. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Mis su ema nimi on? Mis see sinu asi on kui vana ma olen.

18. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Milleks see postitus nüüd vajalik oli? Ja pealegi võtke tuba ning vaielge seal edasi!!!! :lol: :lol:

19. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Sina ära fantaseeri jälle sealpool ekraani.

20. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Niii võtsin mootori lahti. Märgid on nii nagu peavad olema.. Mida peaksin veel üle kontrollima?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte